Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: gljivetine-pomagajte!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno gljivetine-pomagajte!!!

Cure pomagajte molim vas!! Imala sam spontani 25.07. i jos nisam dobila prvu mjesecnicu,ali sam dobila gljivice! Da li smijem uzeti Geonistin vaginalete-doktorica mi je na godisnjem!

Hvala vam!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mozesh uzeti .. ali zasto neprobash s nečim prirodnim istjerat to.. npr. bjeli luk ili si kupish lactogyn tablete kostaju cca 60 kn one su bash za žensku floru.. sretno...

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni je dr dao plymicol

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Lactogyn se uzimaju per os (na usta),jel tako?? Cula sam da su one samo prevencija.A kako mislis bijeli luk??Jedem ili????

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Gigi_La prvotno napisa
    A kako misliš bijeli luk??Jedem ili????
    moram se nasmijat - oprosti.....uhvatio me smijeh kad sam pročitala... imaš tu ispod pod A što kaže priroda naslov
    češnjak i gljivične infekcije, imaš puno iskustava, pa probaj nešto pronaći za sebe

žao mi je zbog spontanog

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo upravo sam procitala to o cesnjaku :shock: :shock: :shock: :shock: mene je to strah...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam te tablete pila po dvije 5 dana i ostalo po 1 (pishe po 1 radi prevencije
    a po 2 s tegobama)

ma nema te sto biti strah sve sto udje moze i da izadje shalim se kupi si bijeli luk u kapsulama to kad stavish istopi se i nemash sta vadit van ako te strah stavljat s gazom..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma probala bi ja to,samo strah me je toga-dali mogu to stavljati ako mi nije dosla prva mjesecnica nakon spontanog??To me najvise muci.A valjda bi mogla jer sta bi da su mi se pojavile tjedan-dva nakon...Sta ti mislis?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bijeli luk ti je prirodni antibiotik i on ti nemre nikako stetiti to znam 100%
    Mislim da je tako i za lactogyn ali opet pitaj u apoteci da nebuda ja ti rekla a nije tako :/
    Za geonistin isto mislim da nebi trebao imati nikakve veze s M znam da kazu da njega stavljash cak i u vrijeme mjesečnice :/
    Najbolje ujutro odesh u apoteku i pitash neku magistricu koja ce ti znati sve 100% objasniti

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lactogyn ti je super, pij ga slobodno 2x1, mene je spasio.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

aJ DA SE I JA NADOVEŽEM..uu vidi ja vičem..i ja od antibiotika dobila neki lagani svrab..trpam si Geonistin..nije da mi pomaže baš..zapravo ne znam smijem li koristiti vaginalete i Cefalaksen :?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja uz antibiotik obavezno moram i antimikotik (geonistin, rojazol, canesten vaginalete) jer nema šanse da preživim bez gljivica (antibiotici izazivaju gljivice). Zadnji antibiotik sam preživjela uz geonsistin i 2x1 lactogyn i nije bilo svraba, po prvi put u životu !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

smijesh uzimati uz antibiotik vaginalete .. ali sad i tebi kazem sto nepokushash s necim prirodnijim

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ti ne bih savjetovala stavljati bijeli luk u rodnicu neposredno nakon spontanog :/.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kod gljivica pomaže ispiranje sa čajem od hrastove kore .... on za čas vrati ph na normalu i gljivice nestanu ... toplo preporučam

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo još jedan prijedlog koji i ja sama već 10-tak godina koristim a to je:
    ACIDI BORICI iliti borna kiselina koja se u apoteci prodaje u prahu ili već napravljena tekućina oko pol litre.I to bas za te gljivetine.
    To je mojim kolegicama (od jedne je on muž) preporučio ginekolog.I ja naravno nisam vjerovala(sta ću ja tu neku kiselinu stavljat u sebe) ali dok sam imala te probleme i ja lijepo sva važna idem ginekologu 1 dan i neprime me,odem drugi dan i neprime me,i tako ja lijepo u apoteku po kiselinu.
    Prvi put sam uzela u prahu pa sam je rastopila u 1 vrećicu(dodje oko 5kn) u 1 litri kipuće vode i svakih 4 sata(po danu) ispirala to sto trebam i lagano i unutra(s većim komadom vate) al normalno mora se pazit da vatica ne ostane unutra.I ja sada odem ginekologu 1 godišnje tak da mi uzme papu i da se malo "naviri" jel sve još tu. I to je to,rješen problem za 5 kn.A gotov pripravak dodje oko 18kn.Ak neko proba nek javi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •