Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: jesu ovo simptomi za ambroziju ????

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno jesu ovo simptomi za ambroziju ????

uh nos me boli,ne smijem ga taknit,imam neke ranice a oci me toliko svrbe i peckaju ,cark me i kapci bole. mislila sam da nije neka alergija na sminku al ranice u nosu i povremeno kihanje ??

mali mi takoder ima neku hunjavicu, kise i to skoro samo ujutro a po noci mu se zacepi nos,ostatak dana je ok. temperature nema tako da i ne mislim na prehladu.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja bih rekla da jesu, ali s obzirom da se meni tek ove godine javilo nisam sigurna. SVekiji i šogorice imaju iste simptome, a alergični su na ambroziju.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da nažalost je alergija.
    ako nije baš kronično onda preko dana bi trbalo biti mirnije, ali jutro i veče katastrofa, pa se zato i preporuča ujutro ne otvarati prozore i luftati posteljinu, a navečer s čistom kosom ići spavati

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

identična situacija je i kod mene. ambrozija me budi svako jutro u pola šest.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Bojim se da je. Ja sam alergična na ambroziju već 9 godina i ova me je godina posebno teška. Samo se nadam kiši i da što prije prestavne cvjetati.

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moj dragi je imao isto takve simptome i spasio ga je zeleni med. To vam radi jedan travar iz Knina pa probajte. Med je za podizanje imuniteta, ima čuda unutra i stvarno je zeleni ali nije ružnog okusa. Nemre škoditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •