-
jesu ovo simptomi za ambroziju ????
uh nos me boli,ne smijem ga taknit,imam neke ranice a oci me toliko svrbe i peckaju ,cark me i kapci bole. mislila sam da nije neka alergija na sminku al ranice u nosu i povremeno kihanje ??
mali mi takoder ima neku hunjavicu, kise i to skoro samo ujutro a po noci mu se zacepi nos,ostatak dana je ok. temperature nema tako da i ne mislim na prehladu.
-
Ja bih rekla da jesu, ali s obzirom da se meni tek ove godine javilo nisam sigurna. SVekiji i šogorice imaju iste simptome, a alergični su na ambroziju.
-
da nažalost je alergija.
ako nije baš kronično onda preko dana bi trbalo biti mirnije, ali jutro i veče katastrofa, pa se zato i preporuča ujutro ne otvarati prozore i luftati posteljinu, a navečer s čistom kosom ići spavati
-
identična situacija je i kod mene. ambrozija me budi svako jutro u pola šest.
-
Bojim se da je. Ja sam alergična na ambroziju već 9 godina i ova me je godina posebno teška. Samo se nadam kiši i da što prije prestavne cvjetati.
-
moj dragi je imao isto takve simptome i spasio ga je zeleni med. To vam radi jedan travar iz Knina pa probajte. Med je za podizanje imuniteta, ima čuda unutra i stvarno je zeleni ali nije ružnog okusa. Nemre škoditi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma