Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: zamjena - termin u mariboru

leda avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno zamjena - termin u mariboru

Danas mi se javila cura koja je ostala trudna na VV pa joj ne treba termin u Mb. Ja bih išla umjesto nje. Što da radimo ? Da li da ona nazove da ja dolazim umjesto nje i da li je to moguće?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da se i ja ubacim na ovu temu.
    Imam termin u Mariboru u 12 mj. Pa ako se to može kako zamjeniti rado ga poklanjam.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Curke, svakako se radi zamjenu termina javite sestri Mariji ili sestri Jasni da ne nastane kaos

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Trebate vjerojatno obje nazvati (prvo cura koja ti "poklanja" termin, a onda dalje ti zoveš i sve dogovaraš za dalje).

leda avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala cure! Ma ovo je došlo naglo. Naime nuž i ja već par dana razgovaramo što i kako dalje i sad je ovo došlo kao naručeno. Čeka nas 5. ivf/ icsi i tu gdje jesam dobro mi je , ali čula sam toliko dobroga o Mb. da bih htjela probati i tamo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga Myra2, ja cekam prvu konsultaciju u Mariboru za postupak ivf. Bila bih sretna kad bih mogla otici u postupak u 12 mjesecu to mi bas odgovara. Ako nemas nekog preceg da ustupis termin ja bih ti bila zahvalna do kraja zivota

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, kako god bilo, obavenzno osoba koja poklanja termin mora nazvati MB i reći da ga prepušta te da ima osobu kojoj bi ga željela prepustiti.

sretno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lanaaa prvotno napisa
    Draga Myra2, ja cekam prvu konsultaciju u Mariboru za postupak ivf. Bila bih sretna kad bih mogla otici u postupak u 12 mjesecu to mi bas odgovara. Ako nemas nekog preceg da ustupis termin ja bih ti bila zahvalna do kraja zivota
    Evo cure, prva mi se javila Kikica pa sam se s njom dogovorila.
    Puno sreće ostalim curama u Mariboru!

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Može se zamijeniti ( i ja sam jedna od tih), nazovite i jedna i druga i s točnim imenima i prezimenima javite sestrama točno koje termine bi zamijenile !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •