Danas mi se javila cura koja je ostala trudna na VV pa joj ne treba termin u Mb. Ja bih išla umjesto nje. Što da radimo ? Da li da ona nazove da ja dolazim umjesto nje i da li je to moguće?
Danas mi se javila cura koja je ostala trudna na VV pa joj ne treba termin u Mb. Ja bih išla umjesto nje. Što da radimo ? Da li da ona nazove da ja dolazim umjesto nje i da li je to moguće?
Evo da se i ja ubacim na ovu temu.
Imam termin u Mariboru u 12 mj. Pa ako se to može kako zamjeniti rado ga poklanjam.
![]()
Curke, svakako se radi zamjenu termina javite sestri Mariji ili sestri Jasni da ne nastane kaos![]()
Trebate vjerojatno obje nazvati (prvo cura koja ti "poklanja" termin, a onda dalje ti zoveš i sve dogovaraš za dalje).
Hvala cure! Ma ovo je došlo naglo. Naime nuž i ja već par dana razgovaramo što i kako dalje i sad je ovo došlo kao naručeno. Čeka nas 5. ivf/ icsi i tu gdje jesam dobro mi je , ali čula sam toliko dobroga o Mb. da bih htjela probati i tamo.
Draga Myra2, ja cekam prvu konsultaciju u Mariboru za postupak ivf. Bila bih sretna kad bih mogla otici u postupak u 12 mjesecu to mi bas odgovara. Ako nemas nekog preceg da ustupis termin ja bih ti bila zahvalna do kraja zivota
cure, kako god bilo, obavenzno osoba koja poklanja termin mora nazvati MB i reći da ga prepušta te da ima osobu kojoj bi ga željela prepustiti.
sretno
Evo cure, prva mi se javila Kikica pa sam se s njom dogovorila.lanaaa prvotno napisa
Puno sreće ostalim curama u Mariboru!
Može se zamijeniti ( i ja sam jedna od tih), nazovite i jedna i druga i s točnim imenima i prezimenima javite sestrama točno koje termine bi zamijenile !