-
redovna stolica
kad bi vas netko pitao ima li vase dijete redovnu stolicu? sto biste rekli...kako vi shvacate taj pojam - jel redovno ono svaki dan, svaki drugi, treci...
jel to individualno ili?
-
ah, mislim da je sve to individualno, npr. za svoje bih rekla da je redovna svaki drugi dan, treći mi je već zatvor, dok možda neka djeca jednostavno idu svaki treći dan. Pa sada ne znam da li sam ti pomogla :/
-
svi redom redovni jednom dnevno
-
redovno je jednom dnevno
ali ja se ne bih uzrujavala i ako nije baš svaki dan
moji su osjetljivi na putovanja i promjene
-
Kod nas obiteljski je redovno barem jednom dnevno, uobičajeno triput dnevno, ponekad i više.
-
Redovno je od 2x dnevno do 2x tjedno, ovisno o metabolizmu. Nije dobro forsirati stolicu svaki dan (mnogi to rade jer misle da tako treba - govorim o odraslima - pa se navuku na sredstva za čišćenje, jer crijeva više ne rade sama).
-
meni je redovno 1-2x dnevno, mm svaka 2-3 dana, nećakinji 3-4x dnevno, a F 1-3x dnevno...
mislim...
dok je takav ritam, sve 5
-
Osoblje foruma
moja definicija: redovno je jednom do dvaput dnevno, obavezna jutarnja
-
Moja osobna definicija redovnog je do poroda bila 1x tjedno :shock: , a sad je 1x dnevno, nije mi jasno što se promijenilo nakon poroda.
-
redovno jednom do dva puta dnevno za Marka i za mene
-
Jednom dnevno, ali sve dok trbica ne boli i dok se jede, a ovisno o okolnostima, akcijama i sl., sve je u redu!
-
:/ Ja mislim da je to individualno od djeteta do djeteta. Ja sam imala straših problema prije poroda ali sada mogu reči da je ok. Mali mi ima jedanput na dan ili svaki drugi dan. Mislim da je to ok.
-
a sta ako je 3-5 puta dnevno?
jel to preredovno?
govorim o bebi, ne o sebi
-
koliko sam ja čula...kažu da dokle god dijete nema grčeve i bolove da čak i jednom u 4-5 dana je u redu da dijete ima stolicu...tako je rekla sestra na trudničkom tečaju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma