Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Pedijatrijska poliklinika Helena

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Pedijatrijska poliklinika Helena

tražimo dobru pedijatrijsku polikliniku u Zagrebu, pa sam našla googlanjem ovu polikliniku.
    zanima me da je tko bio i kakvi su dojmovi.
    svaka informacija nam je dobrodošla. thnx.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Isli smo u Helenu i kod Sabola, i nekako mi se vise svidja Sabol.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako stoje sa cijenama usluga? jesu jednako skupi?

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i, da, šta ti se konkretno više sviđa kod Sabola? stručnost i profesionalnost ili ambijent i tretman?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ovako, u Heleni primaju privatno zdravstveno od Croatia Osiguranja, pa nismo nista direktno placali.

Sabol mislim da je skuplji, pregled+krvna slika je 600kn. Kontrolni pregled i krvna slika je bio mislim 300kn.

Kod Sabola mi se vise svidja:

- ne cekas, prime te tocno kad si narucen. U Heleni smo iako smo imali termin, cekali svaki put, i to i po 1h.

- dr. koja radi u Heleni je spec. urolog, a kod Sabola mislim da imaju vise iskustva sa opcom pedijatrijom, sto je nama potrebnije

Inace, ambijent i tretman su u obje poliklinike super, iako su skupi, vrijede svakog novcica. H se nikad ni u jednoj nije plakala, pristup prema djeci je super.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jel primaju dodatno zdravstveno od roditelja ili dijete treba biti posebno osigurano sa vlastitom policom?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    jel primaju dodatno zdravstveno od roditelja ili dijete treba biti posebno osigurano sa vlastitom policom?
    Posebno. Imas police bas za djecu.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    Posebno. Imas police bas za djecu.
    o tome ću svakako morati razmisliti. do sada nije bila bolesna uopće, ali ju je sada nešto napalo.
    hvala ti na infu. još ti se ja javim ak me bude nekaj zanimalo

SIM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Poliklinika Helena je za urologiju a Sabol za neuropedijatriju i jedni i drugi imaju vanjske suradnike iz drugih područja. Mi idemo u Helenu jer mi smo urološki i prof.Cvitković nam je super.
    Moram ovdje reći da kad je mali imao neku groznu virozu na moru i kurio 40 nisam mogla ni do jednog doktora nazvala sam prof.Cvitković i sve upute mi je dala telefonski i sve su bile super a to čovjeku puno znači kad si s djetetom bogu iza tregera.
    Poslije sam joj usred noći poslala poruku jer je mali bio opet bubani i odgovorila mi je.
    Tako da smo mi jako zadovoljni.
    Za Sabole samo znam da su kraljevi za mozak ali to nam nije trebalo pa nikad nismo bili kod njih.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MalaBuba, moja nećakinja koja ima 2.5 godine ide u polikliniku Helena, ali kod dr. Zime. On je opći pedijatar, iskusan, i moja je sestra jako zadovoljna. Dijete je inače zdravo, ima i svog primarnog pedijatra u Domu zdravlja, ali je jako zgodno kad dobije temperaturu, ili povraća i ima proljev i zabrinut si nazvati i imati pregled isti dan, bez čekanja i bez 100 druge bolesne djece u čekaoni.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U Helenu idemo jer imamo uroloških problema. Svaki mjesec moramo kontrolirati mokraču, isto tako pri svakoj temperaturi. Laboratorijske pretrage ne plačamo uopče jer imamo privatno zdrastveno u croatia osiguranju. Iako imamo i primarnu ( jako dobru ) pedijatricu, ponekad odemo i do dr Zime ( kad je u prim. ambulanti milijon djece - najčešće zimi ).
    Imam samo rijeći pohvale. Mi još nismo nikada čekali duže od 10 minuta ( hvala bogu ). Za laboratorijske pretrage se nemoramo naručivati, samo dođemo u neko doba do 12 sati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr. koja radi u Heleni je spec. urolog, a kod Sabola mislim da imaju vise iskustva sa opcom pedijatrijom, sto je nama potrebnije
    ovo je stara info, prije helena nije imala opcu pedijatriju, sad ima.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure, hvala vam na preporukama. imat ćemo ih u vidu ako nam bude potrebno. ipak se nadam da neće biti.
    u polikliniku Sabol više ne idem ako je problematika opće prakse jer nemam baš riječi pohvale.
    za neurologiju su stvarno zakon.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno poliklinika helena

Eto jos jedna preporuka za Polikliniku Helenu. Opcu pedijatriju radi dr Zima o kojem sve najbolje. Mi smo jako zadovoljni, cijene dosta niže nego Sabol, a cekali smo samo jednom i to 15 minuta. Moja djeca zovu poliliniku- Igraonica Helena

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo bili kod dr.Zime kad je još radio u domu zdravlja i svake pohvale!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi smo JAKO zadovoljni poliklinikom Helena.Individualni pristup (meni je super sto svi u svakoj smjeni znaju Zalu i nas i koji je njen problem), jako su ljubazni, super atmosfera i prostor sa super igrackama (Zala se uvijek ful zaigra tamo sa drugom djecom).Vecinom ju je pregledavao dr. Zima i svaka mu pohvala!Dr.Cvitkovic je do sada niti jednom nije
    osobno pregledala, ona nas samo zove telefonom da nas obavjesti o daljnjoj terapiji i da prokomentira nalaze.Jednom cak mislim da nas je zamijenila sa nekim tko ima puno gore nalaze nego Zala, pa smo jednom
    u biti bezveze na ho-ruk hitno trebali doci na pregled kod dr. Zime,a kad ono Zala u super stanju.Jedina mala zamjerka je da ne vode evidenciju pretraga i pregleda koji se obavljaju kod njih, sto mi nekako nije bas logicno.Npr. kada smo bili na UZV cistografiji, u silnoj panici smo zaboravili sve nalaze,ali nam se nije dalo vracati,a i bilo mi je logicno da oni sve imaju u kompjuteru jer se Zala kod njih kontrolira svaki mjesec i da nije potrebno da ja jos nosim papirnatu dokumentaciju.No, prevarila sam se, jedan jedini nalaz koji su imali je bio onaj kada je Zala dosla prvi puta kod njih.A ja stvarno napamet nisam znala kako je isao slijed kontrola i kakvi su bili nalazi jer ima toga dosta, jer se lijecimo tamo vec vise od pola godine.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da li je tko upoznat sa informacijom da se u Heleni isto tako može napraviti i UZV mozga? Imate li iskustva? mi smo prvi puta bili kod SAbola, ali s obzirom da imamo više toga za obaviti u Heleni, mislili smo i to tamo odraditi

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nas su iz Helene slali na UVZ mozga u bolnicu. Ali mislim da se moze i kod njih napraviti samo se dosta ceka i skupo je. Ceka se i u bolnici ali bar je besplatno.

Inace, nasa iskustva iz Helene su pozitivna, da nije bilo njih, moje dijete bi provelo puno vremena po bolnicama zbog pogresno postavljene dijagnoze. U Heleni su vidjeli da je moje dijete zdravo. :D

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

također sam čula dosta pohvala za dr.Eriku Kutlić u Nalješkovićevoj. Također privat. Ima možda tko s njom iskustva (da sad ne otvaram zasebni topic)?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ima li novih iskustava iz Helene? Mi bi išli na jednu detaljnu kontrolu, pa molim preporuke.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi smo radili UZV mozga u Heleni (i to kod iste dr kod koje smo ga radili u Klaičevoj, ali naravno bez 3mj čekanja). jedino ne rade EEG mozga (mislim da se tako zove, kada ga snimaju dok je pospan, budan i u snu), to smo morali na Goljaku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •