Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: grlobolja

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno grlobolja

vec par dana me muci grlobolja i izrazito suh kasalj, odnosno podrazaj na kasalj, dojim pa me interesira sto bih mogla uzeti da si pomognem osim caja, meda i cvetnog praha sto sam uzimala do sada?

Lady of the Lake

Početno

koliko ja znam sirup od trputca ne smeta dojenčadi. Ni čaj od trputca. nek me ispravi netko ako zna drugačije. Čaj od slijezovog korjena čini čuda, nećeš vjerovat. Probaj s pravim korjenom, ima ga u apotekama, ne s onim u vrećici. Slijez ispušta sluz u vodu i ta sluz oblaže grlo i ublažava kašalj.Ima više načina kako se radi, pa pitaj u apoteci da ti objasni. Ako grlobolja traje više od 7 dana, odi na pregled jer može biti početak gnojne angine, a s tim se nije dobro zezat. Drži se

Lady of the Lake

Početno

Vidim da je Alba starija od godinu dana.Onda smiješ sve što djeca te dobi smiju za kašalj. Moji su trošili Mucoplantov sirup (zaboravih kako se zove, jooj, neko lišće nacrtano, neka žabica na kutiji...).Olakša kašalj bar na pola sata. Meni je najviše pomogao sirup od trputca, već spomenuti. Kažu da je i para od kuhanog krumpira dobra- inhaliraš se na njoj.To nisam dosad probala pa ne znam, ali to je kao narodni lijek.

Lady of the Lake

Početno

Sori, nije starija od godinu ja i matematika Onda briši Mucoplantov sirup i drži se prirodnih biljčica za sv sl.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Lady of the Lake puno ti hvala ..nisam se sjetila tog sljeza a kapala sam ga malo u nosic albici kada je bila bolesna, sutra idem po to
    a inace nije strasno..najgore je ujutro i navecer, najgora mi je ta suhoca u grlu i to sto ne prolazi

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Hello_Kitty prvotno napisa
    najgore je ujutro i navecer, najgora mi je ta suhoca u grlu i to sto ne prolazi
    A da provjeriš da nije alergija na ambroziju, jer ovo je tipično za nju (i inače za peludne alergije). I grlobolja može biti jedan od simptoma.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tashunica vis to mi uopce nije palo napet! inace nisam alergicarka i ni na sto nisam alrgicna no to nazalost nista ne znaci, hvala ti puno

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nema ti to veze što do sada nisi bila alergičar. Do ove godine je meni i MM tu i tamo smetalo to raznorazno bilje, ove godine nas je stislo dobrano. Onda i kćer, a sad i maloga.
    I svi smo na terapiji.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Grlobolja kod trudnice

Molim vas za pomoć. Od jutros me užasno jako boli lijeva strana grla, inače za to trošim Septogal u spreju i lijepo me liječi. Zvala sam u JGL i rekli su mi da radije uzmem Septogal pastile jer u spreju ima mala doza alkohola.

Iskusnije trudnice - što vi mislite o njihovom savjetu?
    Imate li neke druge savjete kako da smirim groznu grlobolju?

Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mene su u trudnoći i sad tokom dojenja snašle 3-4 grozne grlobolje. I šta god radila/ne radila prošlo je za 3 dana. Ja sam stavljala obloge od rakije (eto da ne bude da MMova baka šalje bez potrebe) i ćutala, pila tople čajeve. Meni su u apoteci rekli da ni jedne pastile za grlo nisu bezbedne tako da sam ja uzimala one tabletice Panthenol i to sisala.
    Prođe

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Drage moje!! Trudna sam 11 tjedana, prekjucer bila kod doktora... No od jucer me muci mali problem, pocelo je grlo da me boli. Nisam prehladjena, slabo kasljem no ne bih zeljela da navucem neku temperaturu. Pijem velike kolicine caja s limunom i papam tri put dnevno zlicu meda s limunom. To ublazi no ne pomaze u potpunosti, ne zelim kod svog doktora jer bi to zeljela izljecit prirodnim putem a ne da mi bebaca futraju antibioticima. Dajte neki prirodni provjereno dobar lijek... Pomozite!!!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

heh evo i mene
    neš me maloooo stišće kod grla
    imam temp
    pod ?? sam
    jer me je sinoć ugrizao necijepljeni pas

ipak, mislim da je grlo uzrok temp

frksi mi je zbog malog

što radit?? dojim