Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Albumen pozivan i leukociti u krvi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno Albumen pozivan i leukociti u krvi

Albumen pozivan i leukociti u krvi.....spremam se na laparoskopiju i histero ,jeli ovo smetnja zna li tko pravo objašnjenje? posebno me intereserira ALBUMEN dosad je bio negativan :? :? :?
    PROSVIJETLITE ME

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislim(nisam osobito upućena) da su ti to bjelančevine u mokraći,što je znak malo većeg opterećenja bubrega.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kako se ti trenutno osjećaš?
    pitam jer je nama pedijatrica (a valjda je to i za odrasle tako) objasnila pojavu albumena u mokraći (albumenizaciju - ona nazvala) da je posljedica nekakve upale ili virusa u tijelu. maloj je to bilo u mokraći kad je imala zadnji put fibru. ali kaže dr. ništa zabrinjavajuće (ovisno o pokazanim vrijednostima).

tribala si mi donit nalaz pa da ti to ja kao veliki stručnjak očitam
    a usput i da popijemo kavicu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bila odmah kod dr.Kovač i dala mi Zinat500mg a zvala i svog dr. koji će to odraditi i on isto rekao ,ma sve mi u zadnji tren ...a već sam otvorila bolovanje za lpsc a neznam idem li ,ma boli me urin neka to pišu na doznakama

nepopravljiv slučaj sam

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    bila odmah kod dr.Kovač i dala mi Zinat500mg a zvala i svog dr. koji će to odraditi i on isto rekao ,ma sve mi u zadnji tren ...a već sam otvorila bolovanje za lpsc a neznam idem li ,ma boli me urin neka to pišu na doznakama

nepopravljiv slučaj sam
    čuj, moja L. je isto odmah od kovačeve dobila zinnat, a onda sam ja zvala pedijatricu od L. (nisam ovu ovdašnju-ne virujem joj ništa) i kad sam joj očitala cijeli nalaz kaže ona: ma koji zinnat, pa nije to bakterijska nikakva upala već virusna. a kad je i virusna onda se pokaže albumenizacija i ne daje se nikakav antibiotik (makar naša pedijatrica ne daje).

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je dosta leukocita u urinu i ginekolog mi je rekao zinnat 2puta po 1 od 500mg da to riješim do 19og do laparaskopije i histero .....uvik samnom problem i tim upalama donjeg trakta

upozorila me da je jako težak za podnijetia svakako sam na bolovanju ,istina zbog lpsc ali nema veze neka napiše da imam upalu urina na doznakama

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je dosta leukocita u urinu i ginekolog mi je rekao zinnat 2puta po 1 od 500mg da to riješim do 19og do laparaskopije i histero .....uvik samnom problem i tim upalama donjeg trakta

upozorila me da je jako težak za podnijetia svakako sam na bolovanju ,istina zbog lpsc ali nema veze neka napiše da imam upalu urina na doznakama
    sad čitam sastav i kontraindikacije i vidim nepreporučuje se opobama alergičnim na pencilin a ja jesam.... :/ hebi ga ja već 2 popila

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sad čitam sastav i kontraindikacije i vidim nepreporučuje se opobama alergičnim na pencilin a ja jesam.... :/ hebi ga ja već 2 popila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •