Albumen pozivan i leukociti u krvi.....spremam se na laparoskopiju i histero ,jeli ovo smetnja zna li tko pravo objašnjenje? posebno me intereserira ALBUMEN dosad je bio negativan :? :? :?
PROSVIJETLITE ME
Albumen pozivan i leukociti u krvi.....spremam se na laparoskopiju i histero ,jeli ovo smetnja zna li tko pravo objašnjenje? posebno me intereserira ALBUMEN dosad je bio negativan :? :? :?
PROSVIJETLITE ME
Mislim(nisam osobito upućena) da su ti to bjelančevine u mokraći,što je znak malo većeg opterećenja bubrega.
kako se ti trenutno osjećaš?
pitam jer je nama pedijatrica (a valjda je to i za odrasle tako) objasnila pojavu albumena u mokraći (albumenizaciju - ona nazvala) da je posljedica nekakve upale ili virusa u tijelu. maloj je to bilo u mokraći kad je imala zadnji put fibru. ali kaže dr. ništa zabrinjavajuće (ovisno o pokazanim vrijednostima).
tribala si mi donit nalaz pa da ti to ja kao veliki stručnjak očitam![]()
![]()
a usput i da popijemo kavicu.![]()
bila odmah kod dr.Kovač i dala mi Zinat500mg a zvala i svog dr. koji će to odraditi i on isto rekao ,ma sve mi u zadnji tren...a već sam otvorila bolovanje za lpsc a neznam idem li
![]()
,ma boli me urin neka to pišu na doznakama
![]()
nepopravljiv slučaj sam![]()
čuj, moja L. je isto odmah od kovačeve dobila zinnat, a onda sam ja zvala pedijatricu od L. (nisam ovu ovdašnju-ne virujem joj ništa) i kad sam joj očitala cijeli nalaz kaže ona: ma koji zinnat, pa nije to bakterijska nikakva upala već virusna. a kad je i virusna onda se pokaže albumenizacija i ne daje se nikakav antibiotik (makar naša pedijatrica ne daje).laky prvotno napisa
meni je dosta leukocita u urinu i ginekolog mi je rekao zinnat 2puta po 1 od 500mg da to riješim do 19og do laparaskopije i histero.....uvik samnom problem i tim upalama donjeg trakta
![]()
upozorila me da je jako težak za podnijetia svakako sam na bolovanju,istina zbog lpsc ali nema veze neka napiše da imam upalu urina na doznakama
![]()
![]()
sad čitam sastav i kontraindikacije i vidim nepreporučuje se opobama alergičnim na pencilin a ja jesam.... :/ hebi ga ja već 2 popilalaky prvotno napisa
![]()
sad čitam sastav i kontraindikacije i vidim nepreporučuje se opobama alergičnim na pencilin a ja jesam.... :/ hebi ga ja već 2 popilalaky prvotno napisa
![]()