Jučer smo doma imali malu feštu,predvečer od pola 7 do pola 8. Došli su nam samo Roku zaista bliski ljudi;baka,djeda,kumovi,dvoje prijatelja koje jako dobro pozna.Od trena kad su ušli u stan on se od normalnog djeteta pretvorio u divljaka!
Toliko je pokušao privući pažnju svakoga od nas da je to bilo strašno. Trčao je od hodnika do kauča bez prestanka,zabijao ljudima glave u krilo,bacao sve po sobi,proljevao i slične gadosti..
U početku sam bila kul i pokušala ga smiriti,što je rezultiralo samo pogoršanjem situacije. Napomenula bi da su mu se svi obraćali,htjeli se poigrati s njim,ali on je bio van svake kontrole.
Onda sam mu stavila crtić da ga opet probam malo smiriti(što nikada ne radim kad imamo goste),a rezultat opet nikakav.
Samo je divljao i skakao(srećom nitko ispod nas ne živi),inače je nekoliko svjetlosnih godina daleko od mirnog djeteta,ali ovo.... zaista sam bila u šoku!
Zatim sam ga odvela u drugu sobu i probala se sama s njim igrati,ali se on odmah vratio među goste.
Nakon kraćeg vremena,baka je shvatila(hvala joj) da to nigdje ne vodi pa su ona i djeda krenuli doma,a za njima i drugi gosti.
Bila sam očajna i ljuta...
Čim sam zatvorila vrata za njima ,gospodin je sjeo na kauč i uzeo knjigu da je čita :shock: ,za nepovjerovati,transformacija u sekundi.
Zašto je tako privlačio pažnju(na taj način) kad ju je i onako imao??
Primjetila sam da to radi kad je u društvu odraslih,a kad je s djecom onda je ok,odmah se zaigra!
Imate li iskustva,ali i savjete??