Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: socijalni ginekolog

Datum pristupanja
    May 2007

Početno socijalni ginekolog

Molim vas,možete li mi preporučiti nekog socijalnog ginekologa u novom Zagrebu i bližoj okolici koji bi mi samo pisao uputnice i recepte.
    Danas sam bila kod svog ginekologa koji mi je odbio uzeti briseve (iako su mi u bolnici to preporučili,ali nažalost nisu napisali) jer sam svoju,nažalost,vrlo kratku trudnoću vodila privatno.
    Rekao je da on zna koje bi briseve trebala uzeti,ali da to moram imati napismeno i da se moram odlućiti kod kojeg ću ginekologa.
    S obzirom da opet planiram trudnoću i opet je mislim voditi privatno,trebam nekog socijalnog ginekologa koji mi neće raditi previše problema oko pisanja uputnica.
    Da li znate kada se može promijeniti doktor,kad god hoću ili postoji neko posebno vrijeme?
    Hvala.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to i mene zanima

a pogotovo kad se može mijenjati ginekolog

Da li netko od vas ide kod dr. Nada Vagić u Remetincu? Vidjela sam da tamo nema gužve

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ima u dugavama, dr. marceta
    on ce ti dati uputnice za bilo sto. ja sam ti cijelu trudnocu samo odlazila tamo po uputnice. prima nove pacijente

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Super,puno hvala.Ja sam baš u Dugavama.Kad mogu mijenjat doktora i koja je procedura?
    Puno hvala još jednom.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Liječnika možeš mijenjati kad hoćeš, s tim da ako si ga mijenjala u godinu dana od sada moraš za to platiti. Ako nisi mijenjala ginekologa godinu dana besplatno je. Procedura je takva da se javiš kod sestre doktora kod kojega želiš preći. Ona ti napravi zahtjev u 3 primjerka i 2 primjerka odneseš u socijalno i to je sve. Prije je bilo puno kompliciranije, morala si dobiti i potpis doktora kod koga si bila do sada prijavljena ali to više nije tako (da te ne zbuni netko tko ima stare informacije). Ja sam promijenila gin prije 4 mjeseca i to upravo ovako kako sam ti napisala. Sretno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam kod ginekologa doko, isto iz dugava,druga smjena od marčete, gore spominjanoga. Isto piše uputnice bez problema.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

Cure ova dr. u Remetincu dr.NADA Kakva vam je ????

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Sanjaaa prvotno napisa
    Liječnika možeš mijenjati kad hoćeš, s tim da ako si ga mijenjala u godinu dana od sada moraš za to platiti. Ako nisi mijenjala ginekologa godinu dana besplatno je. Procedura je takva da se javiš kod sestre doktora kod kojega želiš preći. Ona ti napravi zahtjev u 3 primjerka i 2 primjerka odneseš u socijalno i to je sve. Prije je bilo puno kompliciranije, morala si dobiti i potpis doktora kod koga si bila do sada prijavljena ali to više nije tako (da te ne zbuni netko tko ima stare informacije). Ja sam promijenila gin prije 4 mjeseca i to upravo ovako kako sam ti napisala. Sretno.
    Na kraju onda još samo treba otići po karton kod starog ginića kada sve kod novoga bude gotovo. Mislim da ovo naručito vrijedi ako prelazak nije u 01.mjesecu kada se inače daje mogućnost promjene doktora. U tom slučaju mislim da sve oni sređuju;socijalno i karton.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

Dr.Božinović u Sigetu..
    Bila sam kod nje da se prebacim od moje dr.koja je par vrata dalje, i sestra neljubazno kaže da ako imam socijalnog ginekolologa da ne mogu preći a ako nemam da mogu.Koja je logika??Odbijati trudnice<'?????Radi baba????Ljudi moji meni ovo ide na živce te babe koje dolaze za svaki grč kod ginića,i mi trudnice znamo čekati za UPUTNICU 4h!!!!!!!!!
    Nemojte me krivo shavtiti,ali stalno jedne te iste žene,čak im je i sestra rekla,opet vi gospođo,pa ne možemo se samo vaam brinuti.,!!!
    na takve stvari...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •