Zanima me dali je moguće osjetiti bebu već sa 10 tjedana trudnoće? Znam da možda čudno zvuči, ali čini mi se da tu i tamo osjećam nešto, e sad dali umišljam ili....
Važna napomena: ovo mi je druga trudnoća!
Zanima me dali je moguće osjetiti bebu već sa 10 tjedana trudnoće? Znam da možda čudno zvuči, ali čini mi se da tu i tamo osjećam nešto, e sad dali umišljam ili....
Važna napomena: ovo mi je druga trudnoća!
mislim da ne beba je tad 3- 4 cm
ja nisam nikada čula da je netko tako rano osjetio... možda si ti među prvima, a možda je već bilo pa ne znamo![]()
mislim da sam ja drugi put sa 17 tjedana osjetila bebu i ni tad nisam bila sigurna
pa beba je 3 cm i "teška" tri grama,nemoguće...
ustvari još je embrio,ipak ćeš se strpit do lupkanja
Mislim da je to nemoguće..ali je zato moguće da je to umišljeno od silne želje da osjetiš bebača!Kažu da je se počinje osjećati oko 20 tj..ja sam nešto kasnije ..
Ja sam je osjetila sa 16 tjedana al ja sam i jako mršava, izgledam ko štanga za trbuh zadnje tromjesječje. 10 tjedana - mislim da ipak ne, morti ti malo crijevce rade, a
?
ja sam osjetila s 16 tjedana i to lagano,a onda mi je dr.i objasnio da je t zato soje beby moj veeeliks 23 tjedana je tezio 790g i veliki mamin decko
![]()
ja se nikako ne mogu sjetiti u kojoj sam sedmici bila... sjecam se trenutka, tacno, ali nikako ne mogu da se sjetim kad je to bilo tacno...![]()
uglavnom, i ja sam se nafuravala da osjecam bebu od, cini mi se, 12- te sedmice, ali to zaista nije bilo to... bila su crijeva. no, osjecaj je prilicno slican, pa moze zbuniti. mislim da ces ipak znati kad se to zaista desi, bas kao sto sam i ja.![]()
i sad, u 25- toj sedmici toga ne fali... a udarci su sve snazniji... joooooj kako je to lijepo!!!!! :D
ja mislim da je sad počinjem čut, 16/17 sam tjedan. a možda to i nije to :/ kao neko lagano lup-tup u maternici.
i jos nesto, kazu da mame u drugoj trudnoci zaista osjete bebu ranije od prvorotki.![]()
meni je bilo kao da me je neko pomilovao iznutravidra prvotno napisa
![]()
ja još uvijek ništa ne osjetim, čitam vaše komentare i brinem..16tj smo
ne smijes brinuti!!!!icyoh prvotno napisa
sasvim je normalno... to nis ne mora znaciti. i nije pravilo da mora biti u 16- toj sedmici. mislim da se to ocekuje od 16- te, pa nadalje. nema nekog pravila. on/ona ce se javiti kad bude zelio/ zeljela.
neko osjeti ranije, neko kasnije. neke zene su krupnije, imaju vise masnog tkiva, neke bebe su sitnije ili se jednostavno jave malo kasnije.
ja mislim da je to sve u redu i da ce se malijaviti za nekoliko dana.
ja sam nekad znala reci da mi je bilo lakse dok je nisam osjetila... jer kad se pocne javljati, onda stalno cekas novi udarac... i ako se ne javi neko vrijeme, onda vec pocinje panika... no, to su sve normalne stvari... i nema razloga za brigu...![]()
Ja sam bebu počela osjećati u 17. tjednu. Kao da imam leptiriće u trbuhu koji mi prolete s jedne strane trbuha. Drugačiji je osjećaj kad osjetiš crijeva. Uvijek sam pokrete više osjetila sa desne strane, tek kad je beba malo narasla osjetila sam ih svugdje.
Prvi put sam osjetila u 16. tjednu.
Sada sam u 14. i jedino što osjećam kada legnem je pulsiranje u trbuhu. I baš zna iritirati jer kao da mi cijeli trbuh treperi od toga. Kad se okrenem na bok prestane.
I trudnoća-17+3
II trudnoća - 15+6
Inače sam mršavije građe.
ja sam osetila u 18 tjednu.
Kao lagani dodir, ko da ti neko samo recimo prisloni prst bez ikakav pritisak, ma da, ko dodir leptira![]()
Ja sam krupnija i ovo mi je prva trudnoća, već sam u 19-tom tjednu ali još ne osjetim bebu. Bila sam zabrinuta, ali sam prije par dana bila na pregledu i gin mi je rekla da je to za prvu trudnoću normalno i da ću vjerojatno osjetiit u 20-tom tjednu. Pokazala mi bebicu na UZV, vidjela sam njene pokrete, otkucaje srca i još svašta nešto (mokraćni mjehur, bubregiće...)
Ne brini, osjetit ćeš.
Osjetila sam prve pokrete već negdje u 16 tjednu trudnoće.
Negdje početkom 17. tjedna
ja isto tako! Kao da se mala ribica bućka!Trixie prvotno napisa