U trudnoći sam dobila 17 kg, tj. krenula sa 49kg i lijepo se zaokružila. U prva 4 mj. poslije poroda došla sam na staru kilažu, međutim, do K.jedanaest mjeseci, otišla sam u minus 3 kg, imam 46kg. Već polako izgledam kao kosturko, pogotovo sa svojih 1.64 cm. Dojim i imam zaista zahtjevno dijete, jedem , recimo, dosta, ne preskačem obroke, sve je raznoliko, ali me polako strah toga mršavljenja. Što napraviti? Draže bi mi bilo, u ovoj situaciji, da mi je ostalo nekoliko viška :/

Odgovori s citatom
, uglavnom mi je svaki drugi ili treći obrok s nogu, premda je skuhan friško, ili je prekasno, npr. večera u 22h, a održavam se sa čokoladama ili keksima, uz hrpu voća kao međuobrok. Prvih par mjeseci sam pila i Prenatal, bila je zima i jako malo svježeg voća, pa mi je apetit bio ok., sada jednostavno osjećam da sam gladna, ali recimo, moram behandlat Katju i zaboravim na glad i eto.

strašno puno: slatko, bijeli kruh i peciva i sl. sve što isto nisam godinama i to u velikim količinama. Jednostavno su dojenje, nošenje/šetanje, i svakodnevno pentranje na 4. kat bez lifta učini svoje.