Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Pomoc-smjestaj u Mariboru

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Pomoc-smjestaj u Mariboru

Pozdrav svima,
    molim sve vas, divne zene koje ste prosle ili prolazite kroz tretman u Mariboru da mi preporucite gdje bih mogla naci smjestaj?
    Ja sam u procesu za mikroinjekciju , danas mi je 11-a injekcija decapeptila tako da cu 9 sep 07 biti vec u Mariboru a nemam obezbjedjen smjestaj.
    Radujem se da cu upoznati sve vas koje cete u Septembru biti u Mariboru, zelim vam sve najbolje.Takodje ako neka od vas zivi u Sarajevu neka se javi na PP.
    Lijep pozdrav svima ....
    Lolla

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pozdrav, lolla, znači došla i ti na red. Ajde neka ti je sa srećom! Imaš neke preporuke na "mom" topicu - Maribor sve na jednom mjestu (Gostilna Janez itd.), imaš i neke stare topice (posearchaj forum "smještaj u Mariboru", ima i iskustava cura koje su nedavno bile, nadam se da će ti se javiti.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Hvala

Hvala na odgovoru, da konacno i moja godina je iza nas i nadam se uspjehu. Tvoje preporuke imam cak i isprintane ,njih cesto procitam jer me i ohrabre.... za tebe.
    Nisam nasla taj topic za smjestaj , valjda sam premorena.
    Probat cu opet sutra.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo nešto za prvu pomoć, tu imaš kontakte Janeza:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ght=smje%9Ataj

Dok ti se netko ne javi možeš slobodno nazvat sestre, one ti isto mogu preporučiti smještaj i dati par telefonskih brojeva.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Draga lola, i ja idem u MB od 10.9. i mi smo rezervirali polupansion u kmetiji nedaleko MB _ tri km cini mi se (25 eura po osobi).
    Ne znam treba li tebi neposredno u MB, imas li auto?
    Dobra je ideja nazvati sestre.... ako ti odgovara ova varijanta ja ti mogu polsati neke brojeve preko slov. turisticke zajednice,

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

lolla - jel se vidimo u ponedjeljak?
    pronaci cu vizitku naseg domacina - nocenje u krasnoj sobi s kupatilom i kuhinjom na koristenje za oboje je bilo 25 eura

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa
    lolla - jel se vidimo u ponedjeljak?
    pronaci cu vizitku naseg domacina - nocenje u krasnoj sobi s kupatilom i kuhinjom na koristenje za oboje je bilo 25 eura
    Cao , malo sam bila zauzeta tj na putu pa se nisam mogla javiti. Vidjela sam da ste promjenile za utorak tako da ja necu moci opet moram na put prema Tuzli ali ipak vidimo se kad se vratim iz Maribora.Malo sam se uznemirila kao da mi je prvi put a nije hahaha , vec treci al nekako se osjecam kao leptiric :D

Asja,
    ja putujem u nedjelju, 9 Sep a 10-og cu biti u ordinaciji kod godp.Jasne.
    Hvala na informacija u vezi smjestaja , gosp.Jasna mi je javila juce kontak osobe email tako da sam kontaktirala gospodina i poslao mi ej i slike , smjestaj izgleda zadovoljavajuce takod a sam prihvatila.
    Vjerujem da cemo se vidjeti next week, jedva cekam!
    Lolla

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Drage moje, molim vas za informaciju, treba mi smještaj u Mariboru, a da je blizu bolnice, biti ću pješak. Kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

samo da kazem svim curkama koje planiraju da ostanu kod janeza. naime, ja ne preporucujem taj pansion ne-pusacima ili svima onima kojima smeta miris dima u sobi u kojoj borave i u krevetu u kojem spavaju. ja kada sam usla u svoju sobu, toliko je smrdilo na duhan da sam se odmah vratila i trazila da mi zamijene sobu. ali gospodja na recepciji mi je rekla da sve sobe tako smrde, posto 'svi puse u sobama'. bljak, jedva sam izdrzala noc. toplo NE preporucujem. e sad, to je moje iskustvo, vidim da dosta curka ima pozitivno iskustvo.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala ti Hani777, dobro da si mi rekla, ja sam bivšli pušač, ne pušim skoro 4.5 godine i strašno mi smeta miris dima cigarete, a bila sam strastveni pušač. Ne pametarim se, razumijem pušače, i meni je to bio nekada užitak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

samo da kazem svim curkama koje planiraju da ostanu kod janeza. naime, ja ne preporucujem taj pansion ne-pusacima ili svima onima kojima smeta miris dima u sobi u kojoj borave i u krevetu u kojem spavaju. ja kada sam usla u svoju sobu, toliko je smrdilo na duhan da sam se odmah vratila i trazila da mi zamijene sobu. ali gospodja na recepciji mi je rekla da sve sobe tako smrde, posto 'svi puse u sobama'. bljak, jedva sam izdrzala noc. toplo NE preporucujem. e sad, to je moje iskustvo, vidim da dosta curka ima pozitivno iskustvo.
    Moram priznati da miris duhana u sobi nismo osjetili ni ja ni muž, a bili smo prije cca. 3 mjeseca u Gostišću Janez. Ono što je nama jako smetalo i zbog čega ga ne preporučujem je buka i gotovo prečesto pržena hrana. Ali buka definitivno najviše. Od pet noći, dvije gotovo uopće nismo spavali jer se baš u sali ispod naše bančilo do jutra, uz živu glazbu. Jedna od tih noći bila je i ona pred punkciju.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Molim wewu da da broj telefona i adresu smeštaja, kao i neku bližu informaciju.
    Ja sam prošle godine bila smeštena u Gostioni Pohorka, dvokrevetna soba sa kupatilom, polupansion, hrana odlična, 40 Eura za oboje dnevno.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj gagolino prvotno napisa
    Molim wewu da da broj telefona i adresu smeštaja, kao i neku bližu informaciju.
    Ja sam prošle godine bila smeštena u Gostioni Pohorka, dvokrevetna soba sa kupatilom, polupansion, hrana odlična, 40 Eura za oboje dnevno.
    imas pp

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Wewa, jesi ti riba u horoskopu ? Dva dana te vrebam, a ona prođe i sklizne mi iz ruku. Poslala sam ti p.p., ali nisi ju mogla dobiti jer stoji mi u "in boxu-u" od jučer i nikako da ode. Ma to gagolino pita zbog mene, a ti njoj pošalješ p.p. . Molim te pročitaj onaj prvi moj post na ovom topicu pa se javi.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Iskra prvotno napisa
    Wewa, jesi ti riba u horoskopu ? Dva dana te vrebam, a ona prođe i sklizne mi iz ruku. Poslala sam ti p.p., ali nisi ju mogla dobiti jer stoji mi u "in boxu-u" od jučer i nikako da ode. Ma to gagolino pita zbog mene, a ti njoj pošalješ p.p. . Molim te pročitaj onaj prvi moj post na ovom topicu pa se javi.

ja dobila dva pp-a od tebe i odgovorila na oba

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pročitala sam onu prvu. Sad sam skužila, ustvari tek kad se ti logiraš, onda p.p. ode iz mog out-boxa. Kada sam napisala ovaj prethodni post, sam primjetila da imam p.p. od tebe.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Wewa, primila sam p.p., hvala ti

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Iskra prvotno napisa
    Wewa, primila sam p.p., hvala ti

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam nekoliko puta odsjela u PESNICI(na granici s austriom) hotel Pesnica,povoljno je i sasvim ok!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam pronašla apartman kod jedne gospođe za 20 E dnevno za mene i MM. Bili smo super zadovoljni pa ako nekog zanima šaljem broj telefona.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam pronašla apartman kod jedne gospođe za 20 E dnevno za mene i MM. Bili smo super zadovoljni pa ako nekog zanima šaljem broj telefona.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Lauda, ajd' mi molim te pošalji broj telefona te gospođe, i reci mi molim te koliko je udaljen taj smještaj od bolnice?

Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zaboravih napisati, zvala sam za smještaj kod gospodina Stanka, kaže da sada rezervira 9. mj. 2008. Rekao je da nazovem u utorak ako bi netko odustao. Čovjek je jako ljubazan. Rekao je da će mi pomoći svakako. Moram primjetiti da su svi tako susretljivi. Ja sam inače hipersenzibilna, ali ovo susrećem prvi put u životu, nisam osjetila niti tračak netrpeljivosti, nervoze, svi se tako trude sve objasniti.....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dinasta80, ajde mi molim te napiši na p.p. broj telefona, cijene, koliko je to daleko od bolnice?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno broj tel?

Ja bi broj telefona te gospođe.
    Hvalah

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Broj telefona je 00386 31730157. Gospođa se zove Nada. Apartman je s korištenjem kuhinje, odnosno to je cijeli stan s dvije sobe, kuhinjom i WC-om. Smješten je u blizini Pohorja i hotela Habakuk. Mi smo do bolnice išli autom za otprilike 10 min, skrene se kod doma zdravlja u kojem smo bili na prvom pregledu i razgovoru. Cijena je 20 E dnevno za dvije osobe.

To je otprilike to. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Broj telefona je 00386 31730157. Gospođa se zove Nada. Apartman je s korištenjem kuhinje, odnosno to je cijeli stan s dvije sobe, kuhinjom i WC-om. Smješten je u blizini Pohorja i hotela Habakuk. Mi smo do bolnice išli autom za otprilike 10 min, skrene se kod doma zdravlja u kojem smo bili na prvom pregledu i razgovoru. Cijena je 20 E dnevno za dvije osobe.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ispričivam se pogriješila sam cijenu, jutros mi MM govori da smo plaćali 30 E dnevno, ja sam očito zaboravila

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ispričivam se pogriješila sam cijenu, jutros mi MM govori da smo plaćali 30 E dnevno, ja sam očito zaboravila

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala drage moje, sad sam se naoružala smještajem!
    Gužve su velike i bolje da imam više brojeva.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Alo cure.
    Za nekoliko dana sam u Mariboru na FET-u.
    Jos se nismo odlucili da li cemo prespavati ili ne, ali molim vas za ove brojeve telefona od gosp. Stanka i ostalih pansiona, da imam za slucaj da ostajemo gore.
    Hvala. Cao!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi smo bili smesteni kod g-dina Stanka, bilo je super, imas i drustvo sa istim problemima tako da je zabavno Za informacije javi te se u bolnici kod sestre Jasne!
    Moje IVF je uspelo trudna sam u 27 nedelji, nosim curicu, sve je, za sada, hvala bogu, ok!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jadre puno ti hvala već sam se vratila doma iz Mb i sad sam na čekanju.
    Čestitam ti na bebici.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

http://www.hotel-bau.net/
    Jos jedna dobra adresa za prespavati u Mb.
    Vrlo uredno,novo i odlican dorucak po povoljnoj cijeni a udaljeno je punih 5 min. voznje autom do bolnice.

SRETNO!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Draga Norafora, sretno sa srecom!
    Videces uhvatit ce se!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ušli smo u novu kalendarsku godinu i krećemo u nove pobjede
    podižem malo ovu temu i nadam se da će se netko javiti sa "friškim" info i kvalitetnim i povoljnim smještajem
    sretno svima
    Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 28.01.2011. at 23:41

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

obrisala OT

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dragi forumaši,
    moja preporuka za smještaj u Mariboru je apartman kod gosp.Bojana, koji se nalazi u ulici Dušanova 7, oko 1.5 km udaljeno od bolnice. Bio sam u dva navrata na preporuku jednog prijatelja i supruga i ja smo bili vrlo zadovoljni.

U pitanju je apartman u izuzetno mirnom dijelu Maribora, kako rekoh blizu bolnice, ali i Špar Magdalena supermarketa (200 m) i autobuske stanice (20 m), tako da je posebno povoljno pozicioniran za one koji u Mb idu autobusom. Za automobil imate osigurano parking mjesto.

Evo slika:
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011013.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011014.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011015.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011016.jpg/

Slike su iz januara ove godine.

Cijena smještaja je za nas bila 30€.

Vlasnika možete kontaktirati putem e-maila: pavokovic@triera.net ili putem telefona: 0038640555911.

Obzirom da nisam siguran da li bi vlasnik odobrio publikaciju njegovih kontakt podataka na webu, zamolio bih vas da prilikom kontaktiranja kažete da ste informaciju dobili od poznanika iz prethodnog postupka.

Napomena: Vlasnik ima dobroćudnog velikog tibetanskog mastifa - zove se Bučko, i zaista je pravi tikvan - smotan i miroljubiv, ali ako se vaša ljepša polovina boji pasa, nije problem, vlasnik će se pobrinuti da kada god vi trebate izaći iz apartmana drži psa u kući. Najbolje je da napomenete da se bojite psa.

Toliko od mene, ako imate dodatna pitanja, tu sam.
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.06.2011. at 08:19 Razlog: slike u postu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Još dvije slike:
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011011.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images...012011012.jpg/

Apartman ima lijepu terasu, koja je uvijek u hladovini. Terasa gleda na baštu. Ako idete zimi, samo da znate da je grijanje odlično.
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.06.2011. at 08:20 Razlog: slike u postu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Još jedna korisna informacija za smještaj u Mariboru.

Kontakt osoba: jelka.roskar@sc-pohorje.si
    Apartmani: http://www.pohorje.org/mariborsko-po...rtmaji-bolfenk
    Cijena (van sezone): paket za 16 noćenja oko 690,00 € (cijene navedene na web sajtu su za manji broj noćenja), potrebno je poslati mail i raspitati se za cijenu u konkretnom periodu i za konkretni broj noćenja
    Paket uključuje:
    Korištenje bazena, saune i whrilpoola (od četvrtka do nedjelje)
    povratna karta za gondolu
    10 % popusta na sve masaže
    20 % popusta u Svet sauna.
    Prednost: Super apartmani za odmor, čist zrak, šetnje u prirodi
    Nedostatak: Udaljenost od grada, ~17 km dobrog ali krivudavog puta
    Slike apartmana za dvije osobe: http://www.pohorje.org/mariborsko-po...rtmaji-bolfenk

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Još jedna korisna informacija za putnike u Maribor koji bi da imaju uslugu polupansiona. Riječ je o Kmetijstvu Bračko. Lično nisam bio, ali su bili jedni prijatelji koji su prezadovoljni. Njihova adresa je Vodole br. 5, u Malečniku, tel: +386 2 47 32 444. Sasvim je malo van grada (oko 5km). Nemam slika, ali je cijena dosta povoljna za polupansion: 27€ po osobi. Sa domaćicom Fridom se dogovarate šta će da vam sprema za obroke, hrana je izvrsna, seoska atmosfera, čist zrak i zelenilo a blizu Maribora.

Lutkica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdravi iz Sa, ne mogu da ne kazem da smo bili 10 dana u jednom od Guba apartmana, i da smo bili prezadovoljni....Apartman je 1,5 km od UKC. na samoj Dravi je, pogled prelijep, a ispod setnica....zgrada je nova, stan ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trp, spavacu sobu sa balkonom, kupatilo i toalet i veliki hodnik, moderno i simpa namjesten, cijena 45 Eura za dan....sve pohvale i preporuka za one koji idu u MB....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Najjeftiniji smještaj u Mariboru

Web sajt: http://marinko-bike.com/prenocisca.htm

U pitanju je apartman koji ima dvije sobe, kuhinju i kupatilo sa WC-om. Apartman se nalazi u ulici Dragonijeva 2, ali ako dolazite sa navigacijom treba upisati Radvanjska 69. Cijene koje vidite na web sajtu (1 noć 15€ po osobi, 2 i više noći 12€ po osobi) odnose se na sobe, ne na cijeli apartman, ali mi smo objasnili da smo samo zainteresirani za cijeli apartman i ponudili su nam izuzetnu cijenu: 20€ apartman na dan + 10€ završno čišćenje. Naravno u pitanju je ponuda koja se odnosi na više noćenja, u našem slučaju ukupno 16.

Malo o apartmanu. U pitanju je preuređeni podrum kuće. Podrum je "visok" tako da sobe imaju prozore, ali su nešto manji nego uobičajeno. Recimo 60% je u zemlji, 40% van zemlje. Naravno, kada ste unutra vi i nemate osjećaj da ste u podrumu, apartman je zaista lijepo uređen. Sobe imaju noviji namještaj, jednostavno su opremljenje, krevet je udoban za spavanje. Centralno grijanje fino radi. Mi smo koristili sobu sa bračnim krevetom, a druga soba nam je bila dnevni boravak odnosno soba za gledanje TV-a. Kuhinja ima mali frižider, plinsko kuhalo, sudoper, veliki trpezarijski stol. Kupatilo je jako prostrano. U cijelom apartmanu su ukupno 3 ormara standardne veličine, sasvim dovoljno za smještaj odjeće.

Automobil parkirate u dvorištu, dakle nije na ulici. Najbolja stvar je prekrasna bašta u kojoj možete doručkovati i ručati. Zato bih ovaj smještaj preporučio u ljetnjim mjesecima: juni, avgust, septembar; kada UKC MB radi.

Udaljenost od klinike nekih 35-40 minuta pješke, automobilom oko 5-6 minuta. Odmah do apartmana je manji Mercator i pekara. Autobusko stajalište je nekih 100 metara od apartmana, koliko sam vidio tu prolazi linija 6. Obzirom da je prvi pregled obično u ambulanti Nova Vas, tu ne idete autom jer je apartman od ambulante udaljen nekih 150 metara.

Za pacijente UKC Maribor koji zbog udaljenosti od kuće moraju provesti u Mariboru veći broj dana, mislim da je ovo najpovoljniji izbor smještaja.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Malo podizem temu, nadam se da će se netko javiti sa svjezijim informacijama i kvalitetnim i povoljnim smještajem.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cana73,obzirom da si iz Banja Luke pretpostavljam da nećeš ostati puno dana. Upravo sam se vratio iz Mb gdje sam bio dvije noći u hotelu Betnava ****. Inače skuplji hotel, ali zbog ponude na povoljno.hr, možeš im postaviti upit na mail i dobićeš po istoj cijeni kao na tom web sajtu - 50€ noćenje sa doručkom za dvije osobe. Pravo dobar smještaj i odličan doručak. Sretno.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj daddyakBda prvotno napisa Vidi poruku
    Cana73,obzirom da si iz Banja Luke pretpostavljam da nećeš ostati puno dana. Upravo sam se vratio iz Mb gdje sam bio dvije noći u hotelu Betnava ****. Inače skuplji hotel, ali zbog ponude na povoljno.hr, možeš im postaviti upit na mail i dobićeš po istoj cijeni kao na tom web sajtu - 50€ noćenje sa doručkom za dvije osobe. Pravo dobar smještaj i odličan doručak. Sretno.
    05.03. imam kontrolni UZ u Mariboru, ako tada bude sve u redu sledeci dolazak bio bio 12.03. i od tog dana bi ostala do punkcije u Mariboru znaci nekih 8 dana, malo je naporno putovati svaki drugi dan.
    Ovaj smjestaj u prethodnom postu mi se ne cini los, poslala sam im upit i cekam odgovor, u ulici Dragonijeva.
    U svakom slucaju hvala na odgovoru, pozdrav.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sretno.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

[QUOTE=daddyakBda;2061207]Sretno.[/QU
    Hvala i vama ako jos uvijek niste uspjeli.

tatjana76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima,

Tema je super, ja idem u Mb u Aprilu po prvi put, dobila sam protokol,
    takođe sve informacije o smještaju dobro će mi doći.

Pozdrav i za Canu73, jer smo oba dve iz Banja Luke i biće mi drago da mi se javiš.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •