-
u istoj kući s bakom
Evo situacije: uskoro ćemo se iz podstanarskog stana preseliti na kat kuće od svekra i svekrve. Moj stariji sin jako voli biti s bakom i djedom, a i s prabakom i pradjedom koji su u kući do, a svi skupa imamo isto dvorište. Kuća je na selu, tu su i krave, svinje, koke i Karlo obožava biti vani i "raditi". Smatram da bismo mu trebali ipak ograničiti vrijeme boravka vani, jer bi on mogao biti vani od jutra do mraka. Što vi mislite o tome? S jedne strane ne bih htjela da je stalno s bakama i djedovima jer mu oni svašta dopuštaju i on s njima manipulira, daju mu bombone, kekse, sladolede, a s druge pak strane kako mu reći Ne možeš sad van? A tu je i Josip i Karlu je ponekad stvarno dosadno s nama, a vrlo mi je teško igrati se i s jednim i drugim. Dal' da odredim doba dana kad smije biti vani ili da ga pustim da bude vani dok mu ne dojadi? A on se inače ne voli igrati sam, ali baš nimalo, uvijek traži društvo za igru, i to ili mene ili tatu ili bake, s djecom se ne voli igrati. Ja inače sa svekrvom i svekrom nemam neki prisan odnos, a vidim da to i Karlo kuži. Što napraviti? Neka se jave oni koji također žive u istoj kući sa svekrvom i svekrom i pomognu s nekim savjetom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma