naime rodila sam carskim putem i dr. mi je zabranija bilo kakve vježbe bar 6 mjeseci, tako da mi nepreostaje ništa drugo nego kreme!!!
ima li ko da mi da savjet koja je krema naj naj ?
naime rodila sam carskim putem i dr. mi je zabranija bilo kakve vježbe bar 6 mjeseci, tako da mi nepreostaje ništa drugo nego kreme!!!
ima li ko da mi da savjet koja je krema naj naj ?
Ako dojiš -niš' od kreme. Sori ako sam te razočarala![]()
![]()
nažalost ne dojim!zato i pitam![]()
imaš koji savjet iz rukava![]()
ja sam ih isprobala barem 30 u svom životu, ali jedino za elancyl mogu reći da pomaže
naravno celulit nije nestao u potpunosti, ali nakon mjesec - dva mazanja znatno se smanji ( mažem se samo prije ljeta )
moja frendica tvrdi isto
![]()
da, to je nasljednik onih ampulica koje su se mazale jedna ujutro, druga na većer
te ampulice su bile mrak, ali čini mi se da je ovaj u epruveti ista ili jako slična stvar
od kad nema tih ampulica, koristim taj u epruveti i isto je ok
ok fala!!!![]()
![]()
mislim da sam ga i ja još prije koristila. stavlja se samo jednom,zar ne?zelene boje!
da, ovaj novi se stavlja samo u jutro i zeleni je
navodno je dobar guam a ja sam obožavatelj lieraca
http://www.lierac.com/UK/products/bo...ontouring.html
znam da ga imaju neke ljekarne
inače i collistar ima super stvari
ako uz njega radiš sve kako treba onda je super ali ako se zapustiš onda se vratiš na starood njega sam koristila crio gel(valjda se tako piše) za smanjivanje obujma i super mi je .... samo me znatiželja vodila da isprobavam dalje
uzela sam od roc-a gel za skidanje celulita!!200 kn!
dobro da sam tek sad vidjela da si me pitala nekaj![]()
vještičica, sorry ak ispadam bedasta ali kakve veze ima celulit sa dojenjem? :?
ja sam ga svojevremeno koristila, bio mi je dobar, u biti jedini uz lorealov anticelulitni gel (samo što je lorealov duplo jeftiniji, ima ga u Muelleru), koji mi je išta pomogao (nakon barem 2 bočice mackanja 2*na dan )ana-blizanci prvotno napisa
a jedini zajednički sastojak im je - kofein![]()
Čitala o tome ovdje na portalu, da se iz krema u krvotok resorbuju kojekakvi štetni sastojci, a odatle odu u mlijeko. Ne znam je li sve to 100% tačno, ali ja ne bi rizikovala. Evo tema na kojima se o tome prije raspravljalo. PusaThlaspi prvotno napisa
Anticelulitne kreme - limfna drenaža i dojenje
Anticelulitne kreme i dojenje
Kozmetika za mame i dojenje
hvala vještičice...
(baš sam lijena, mogla sam i sama potražit na forumu)![]()