-
evo usput kako mi rješavamo promuklost i gdje nas je to odvelo...i naravno me beskrajno zabrinulo.
Bili kod pedijatra alergologa i ono čega sam se najviše bojala - mjerio je u centilima kilažu i visinu i kaže da treba imati 17 kg i visinu 104 , a mišek je težak 14 kg i visok 99.
Dobili smo sve moguće uputnice Fe, TIBC. SE,KKS TRC urea kretainin, bris nosa na eozonifile, iga, igg, igm, elektroforeza ptoreina, ast-o, AGA, EMA, RAST na dp, kp. perje, RAST na mlijeko, pšeniceu, gluten ,soja, bjelnajak, kikiriki, lješnjak , stolica na masti i škrob, stolica na parazite, analni otisak,
možda sam i nešto preskočila.
Uvijek sam se brinula što je sitan i blijed, a početna kilaža bila je 3300.
No sve je to laički porepisivano genetici, kao plava djeca su blijeda, tata je takav bio i bla bla... mene je uvijek brinulo kako on slabo jede a kad jede više ili malo bolje ima česte stolice...koje su sjajne , masne?
Isprobavala sam sve moguće ''otvarače apetita'' i vitamine no nije bilo uspjeha.
Najviše me je pogodilo što je kao i dijagnoza napisano laringitis recidua + hypotrophia čitaj pothranjenost a meni šok :shock: i
, pa kako.
Sad napokon čekamo sve nalaze i usput smo dobili RInolan i šumeći kalcij za promuklost i usputnu inhalaciju ( koji nikad nismo morali) .
Iskreno, bojim se celijaklije a još više sam razočarana pedijatrom što nije
poduzeo ništa a znao je moje sumnje.
Pedijatar alergolog sumnja na smanjenu apsorpciju crijevnih resica...
sorry cure na dugom postu, ali morala sam , zabrinuta sam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma