Najprije, puno vam hvala na vibrama.![]()
Florić je skroz u redu, osim sinoćnje plačljivosti i potrebe za ekstra porcijom maženja, što je skroz razumljivo.
Evo vibri i figa za Vidov vrtić ~~~~~ , iako uopće ne sumnjam da će sve proći u redu.
Maria, kako je Marko danas? Evo vibri i njemu da bude skroz ok: ~~~~~
mamma san, oduševljava me Lovrino izmišljanje riječi! Inače, "posmrditi" smo imali i mi u djetinjstvu, uvijek mi je to bila fora riječ. I Fiona ih zna izmišljati, ako ih u odrasloj dobi spojimo bojim se da ćemo dobiti sasvim novi pravopis.Kako je Lovro danas?
Ajvica, jako mi je žao zbog vaše pasice.Znam kakav je osjećaj kad ti ugine kućni ljubimac, tako da vas sve posve razumijem. Drago mi je da je Andrejček sve to dobro primio i da nema suzica.
Spooky, držim fige da Pia brzinski ozdravi! Joj, gnojna angina, zvuči grozno, ali ne mora dugo trajati. Ljubni ljepoticu!
Čokolada, naježila sam se kad sam čitala tvoju priču o prstiću i vratima.I žao mi je zbog problema u trudnoći, ali nadam se da ćeš to uspjeti srediti laganom prehranom i čestim obrocima. Cure su ti super napisale. Mazi tibicu.
Sunce, evo velike puse za Fabija, a tebi puno vibri za novi početak u novoj firmi. I da se uspiješ odmoriti i naspavati.
Pčelice, kako ste vi?
Nama bi vikend, da nije bilo tog glupog događaja s Florinim prstićima, bio izvanredan. U subotu smo Fiona i ja išle gledati jednu malu, prekrasnu, tek rođenu bebicui tamo se igrali s još jednom curkom, koja je također bila u posjeti. Velikog brata smo vidjeli u prolazu, jako je ponosan. Poslijepodne smo bili kod drugih bake i dide, a nedjeljno prijepodne smo proveli u zoološkom vrtu. Curke su uživale, a Fioni su se najviše svidjeli (naravno
) morski lavovi. Stalno je pričala o njima i fascinirano ih promatrala. Zatim smo išli na roštilj povodom rođendana moje mame (danas je, ali jučer je slavila), koja se skroz raznježila kad joj je Fiona otpjevala "Sretan rođendan" i na kraju... TO s prstićima. No, tješim se da je dobro završilo, moglo je puno gore. Neću vam ni pričati kakve su mi se sve crne misli namnožile u glavi dok sam čekala da mi se mm javi iz Klaićeve. :/
E, imam još nešto za vas: sutra u 18 h idem s curkama na otvaranje izložbe o anđelima u Etnografskom muzeju. Mislim da bi im to moglo biti zanimljivo. Hoće li nam se netko pridružiti?![]()