Citiraj čokolada prvotno napisa
A mi danas imali krizu...izašla sam na 5 minuta izvan vrtićke sobe pojesti sendvič (opet me proganjaju mučnine ) i to A. uredno najavila, dama odobrila. I evo je, nakon 3. zalogaja...čujem trk i teški plač: đe je moja mamicaaaaaa?
:/ za sutra su tete najavile 15 minutni grupni odlazak svih mama "do dućana"....
samo im nemojte zaboraviti i donjeti to što ste kupili!
Ma, Ančica se doobro drži! Taj mali zvrk obožava klince. Brzo će se uklopiti!

Maria, daj piši malo više o Marku. Kako njemu ide? Koliko vremena provodite u vrtiću?

Aneki, kaj je s vama?

Mi smo inače već skoro ponovno zadaptirani , danas smo i na spavancu...tetu je prihvatio..onak, još uvijek na rezervi. (ma to mi se sviđa! )

No, kakvi su vam klinci inače? Lovro je ušao u jednu neeemoooguću fazu! :/ Inati se do beskraja. Nikad nije imao ispade...sada su počeli (u nedjelju je pobjegao tati sa križanja Petrinjska / Jurišićeva prema Kurelčevoj... :/ zaustavio ga je čuvar parkinga...naime klinac je bežal k meni na plac...ali na krivu stranu). Doma su počeli isto "pekmezanja" "prenemaganja" "inačenja" itd itd itd....posebna je kriza prije spavanja..redovito dobijem popizdipis . No, nekako hendlamo, ali da nam ispija živce na tanke tanke slamčice...da.