Pusa vrtićarcima, vrtićarkama, mamama i malima.

Aneki, welcome back

Joj, ivy, andrejček se veseli motoru na polici, a fabić nikak da shvati zašto je on na ormariću MRKVA (lani je bio brodić). Kupila sam mu jučer Bobovu knjigu 'Dugi i velika mrkva', al nije pomogla, s obzirom da je mrkva u knjizi mamilica za zečeve i nikak mu nije zabavna ko brod, a u vrtiću zečeva nema.

Ja sam ga vodila prva tri dana i bilo je suza, sutra ga opet muž preuzima. Klasika - ne da se od moje noge, al kad uđe u sobu (ostanem gledati kroz prozor), ode se igrati s malima. Bar nešto.

Btw, danas smo ušli u sobu a dve curke su se iste sekunde bacile na njega, izljubile ga i izgrlile. Ukočio se od straha

So far so good.

Ajd, ajd, da čujemo daljnja iskustva.

Čoksa, izgleda da je A stvarno OK u vrtiću i da će vam adaptacija kratko trajati.
Kaj se šlapa tiče, mi smo s Valeka prešli na Ciciban, skoro pa su identične, al F-u se u svima, al svima, užasno znoji nogica. I u šlapicama i u tenisicama i cipama, sve osim Geoxa, ne zezam.
Jel postoje Geox šlapice kod nas??? Ja nisam vidjela.

San, F je imao tu fazu. Ne ponovilo se. Zna podivljat povremeno, al točno vidim kad ga čopi, pa kad sam pri sebi, onda ga zgrabim na neko vježbanje - ili 'trbušnjaci' ili loptanje po stanu ili vani. Čim postane nemogući mrgud, fizički ili psihički, odmah djelujem. Skretanje pažnje dok ne popusti.