Citiraj snorki prvotno napisa
vidi vidi, Cvrle je tu. Zeno, nema te ko penzije

Od prilike tako nekako.

Sunce mi smo isto isli par dana u vrtic i odmah viroza pa smo sada doma dok ne prode, a kako imamo jos one pretrage za refluks onda mi nije namjera da opet nesto pokupi pa ga moram bolesnog voditi po pretragama. Naravno samo te gledaju kao idiota koji nije u stanju dovesti na kontrolu zdravo djete. Nije mi samo jasno kako si oni svi to zamisljaju kad u vrtic bez beda salju bolesnu djecu? :?

Ja sam ti pcelice vec na cuvanju trudnoce negdje skoro mjesec dana. Naime iskoristila sam godisnji i taman namjeravala narihtati si cuvanje kad mi je dr. na preglednu rekao da sam za prst otvorena i da bi trebala vise lezati i samo pomalo se kretati. Prijeti mi i cerklazom! Za sada je nalaz isti tako da se nadam da ce teko ostati i do daljnjeg. U svakom slucaju kretanje mi je dozvoljeno u umjerenim kolicinama ali je preporuka odmarati. Trbusina raste (puno je veca nego u prvoj ali kazu na nisu blizanci), a bebica bi trebala doci za Bozic. Nece nam se izjasniti kojeg je spola, ali je Lovro siguran da je seka Suncica. Uopce ne zelim ni razmisljati sta ce biti ako bude brat. Mislim da ce inzistirati da ga vratimo tamo odakle je dosao te mu dovede seku Suncicu!