Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 407

Tema: ZPD2004 vol. III

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ajme sanja, dršte se, vibram za malu curicu da sve bude dobro...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kako je FLora danas ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~

za Floricu

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Puno, puno vam hvala!

Kopirat ću vam novosti s Florinog topica:

Puno vam hvala , zlatne ste.

Novosti: sepsa je sasvim isključena, danas su joj uzeli krv i urin za nove nalaze i sutra ćemo vidjeti kakvi su i što će biti dalje. Danas je još dobila antibiotik u venu i zatim su joj skinuli braunilu. Temperaturu više nema, prilično je živahna i vesela.
    Svima velika pusa i uživajte u produženom vikendu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sanja, jupiii :D

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, tek vidim.
    Velika pusa Flori, :D jer je bolje.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pusa maloj Flori.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, tako mi je drago.
    Premrla sam kad si spomenula sepsu.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ljubni mi malu pametnicu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Flora -
    Brzo, brzo ozdravi.
    Sanja,

Moram vas malo razvedrit, ja se zadnjih par sati smijem.

Večeras F sjedi na WC-u, i prstom prčka po pupku.
    Veli muž:
    'Nemoj prčkat, upalit će ti se pupak'

A F diže glavu:
    'A di se gasi?'.

Nemrem si pomoć.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fabek

Puno vam hvala na vibrama. Najnoviji nalazi su još uvijek loši, ali bolji od prethodnih, pa smo time svi zadovoljni. Međutim, današnja terapija bila je preužasna, nemam snage pisati to još jednom. Nadam se samo da će ju sutra prebaciti na antibiotik u sirupu.

Da ne pišem samo o Flori, ipak je ovo Fionin topic - ona je jako zabrinuta za Floru, stalno ju mazi, ljubi i jako je brižna. Kad se Flora vratila iz bolnice s braunilom u ruci, prvo što je pitala bilo je da li ju je jako boljelo dok su joj to stavljali i je li plakala. Ovaj vikend mi je Fiona partijanerica, jučer je bila na rođendanu jedne curke koju jako voli, a danas svoj slavi druga.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce, Fabi jer mali genijalac. odvalila sam od smijeha.

Sanja, pusa Flori i Fioni !

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

flora

cure, bio mi je gušt družiti se s vama ovaj vikend!

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Tek sad sam vidjela.

velika Flori. Prava mala hrabrica. Drzim fige da prode sto brze!

mamma san ova dr. Dujsin je fantasticna. Ona je mene puno prije Lovre i puno prije roda ucila o kvalitetama dojenja. Kad vecina doktora nije to ni spominjala ona se svim silama na predavanjima trudila uliti nam u glave vaznost majcinog mlijeka. Cisti presedan u medicini!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam na pusama i iglama.

Ipak su joj danas strpali novu braunilu u venu i dali joj antibiotik. I sutra ga dobiva u venu plus idemo na uzv bubrega. Ne znam više što bih mislila. Držite nam fige.

Kakav vam je bio vikend? Pretpostavljam da ste se družile, ajde pišite malo. Pusa svima!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Flora ~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Flori puno ~~~~~~

Mi smo imali šmrcavo-cendravi vikend, neka prehladica koja to i nije, nos koji i ne curi, a ipak nešto ide niz grlo po noći, pa izađe povraćanjem, bez temperature...sad će biti dan-dva kod bake bez vrtića, pa se nadam oporavku. Ja odoh jutros na 24h "privikavanje" 8) u bolnicu da vidimo što je s tim šećerom. Ubila me ova dijeta, ujedam sve oko sebe i gladna sam ko pas!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Flora, ozdravi nam brzo ~~~~~~ !
    Sanja, !
    Čokolada, bit će sve OK !

Cure, nadam se da ste se odmorili ovih dana i duboko se nadam da nema novih bolesti!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

flora i čoksa, mislimo na vas!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cvrčak prvotno napisa
    mamma san ova dr. Dujsin je fantasticna. Ona je mene puno prije Lovre i puno prije roda ucila o kvalitetama dojenja. Kad vecina doktora nije to ni spominjala ona se svim silama na predavanjima trudila uliti nam u glave vaznost majcinog mlijeka. Cisti presedan u medicini!

Kad sam joj pričala o Lovrinom dojenačkom stažu, žena je bila oduševljena!
    Ma ta žena je toliko divna, da me je stvarno rijetko koji doktor ostavio samo tako bez riječi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, nemam vremena puno pisati, ali ispunjavajući jednu anketu za vrtić (o vrstama odgoja i vrstama odgojno obrazovnih koncepcija), naišla sam na zanimljivu "brošuru"/priručnik.

Zove se ""Za" i "o" jednoroditeljskim obiteljima", ali neka vas ne zavara naslov. Uopće nije tako usko pisana.
    Neke od tema:
    Stilovi odgoja
    Nedjelotvorni odgojni postupci
    Nedjelotvorni oblici ponašanja
    Djelotvorni oblici ponašanja
    Samopoštvanje i samopouzdanje itd.

Evo: http://www.udruga-let.hr/prirucnik.pdf , pa pogledajte.
    A ako vam se da recite i kako vam se čini.
    Na prvi pogled, dobila sam dojam da se netko jako potrudio.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala

na prvi pogled jako zanimljivo i korisno, spremila sam je pa se nadam da ću je uskoro stići i pročitati...

btw andrej danas prvi dan ostaje u vrtiću dok tata ne dođe, mislim da će biti oduševljen jer će konačno dočekati užinu.

jutros smo ispred sobe našli izložene ogrlice od slamki uz zapisane komentare, on je rekao da ogrlicu radi za mamu i tatu.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja dosla samo poslati po pusu medenjakicama i medenjacima
    Sanja, Coksa
    Andrej, Fran, Lovrek, Marko

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

wewa

navrati nam češće!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Wewa,

Tweety, hvala za link.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čokolada, evo puno vibri ~~~~~ da sve, sve, sve bude ok.

Wewa, i tebi, dođi nam češće.

Tweety, hvala za link.

Ivy, kako je prošlo u vrtiću?

mamma san, baš lijepo što ste nabasali na tako prodojeći nastrojenu doktoricu. Moram reći da mene ovih dana u Zaraznoj gledaju sa simpatijama svaki put kad dojim Floru i uopće nisam imala komentara poput "nije li prevelika?". Dapače, u uputi za nastavak liječenja mi je liječnik napisao, između ostalog, "nastaviti s dojenjem".

Naše vijesti su, kuc-kuc, prilično dobre: danas smo odradile posljednju terapiju antibiotika u venu, od sutra smo na sirupu. Ručice su joj prepune ožiljaka od uboda i hematoma (jer su je prije par dana pikali dobrih dvadeset minuta u potrazi za venom), ali ona je danas cijeli dan bila puno bolje volje nego prethodnih dana, točno kuži da smo gotovi s najgorim dijelom liječenja. Naravno, još uvijek nije zdrava i to se vidi na njoj, ali mi tijek liječenja zasad (opet kuc-kuc) djeluje obećavajuće.

I, mislim, toliko sam usredotočena na to liječenje i dekoncentrirana u vezi svega drugoga da sam vam u prošlom postu zahvalila na vibrama i iglama, misleći, naravno, na puse.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

flora
    čokolada i nek' bude sve ok.

wewa

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, ti još pitaš za naš vrtić.

a prošlo je dobro jer je on obično nesretan što ne dobije užinu poslije spavanja, jučer je konačno dočekao i taj dan pa je sat i pol čekanja na tatu brzo prošlo.

i čitavo je popodne hodao svijetom u naopako obučenim hlačama (etiketa s vanjske strane i guza naprijed) jer se tako obukao nakon spavanja i izjavio da je to baš fora.

čuvaj male ispikane ručice!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajvica, odvalila sam na naopake hlače! Neki dan smo i mi ugledali naopako obučene traperice (uske :/ )....tako je dočekao tatu. Samo nam se dijete obuklol

Sanja, puno nam izljubi Floricu!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrej se sad isključivo sam oblači, čak pokazuje želju da sam piški. dosad je to činio samo kad je bio dobro raspoložen. želi se i sam tuširati i prati zube.

uglavnom, "sam ću" faza. jako me veseli!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lovro se isto oblači više manje sam...osim ujutro. To ne bih mogla preživjeti... Zube pere sam, cipele oblači sam. Sve to ako mu se hoće..... Ali od sveg najviše voli oblačiti i svlačiti čarapice. Radi mucica između nožnih prstića. Obožava ih čistiti...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na pusama.

Odvalila sam na naopake hlače (i Andrejčekove i Lovrine). Fionu ujutro oblačimo mi, a inače to voli raditi sama. Mucica između prstiju se jedno vrijeme bojala , ali sad se pomirila s njima i shvaća ih kao neizbježni dio života. Zubiće isto pere sama, iako mi inzistiramo da prije ili poslije njezinog pranja još jednom napravimo đir po zubićima da budemo sigurni da su čisti.

No da, imamo i mi anegdotu s vrtićkim oblačenjem. U istoj grupi postoji još jedna Fiona i moja Fiona se jako voli igrati s njom. Uglavnom, jednom prilikom su došle u vrtić gotovo identično odjevene: bež hlačice i identična bež majica s identičnim natpisom, ali u drugoj boji (moja Fiona je imala plavi natpis, a druga rozi). Nakon spavanja su slučajno zamijenile odjeću i pale u totalni očaj kad im je teta rekla da će se sad mame zabuniti, tj. da neće znati koja je koja Fiona i da će uzeti krivu Fionu kući. Odmah su tražile da ih teta presvuče.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto odvaljujem na naopake stvari.
    Naši Mravci su već od prošle godine ohrabrivani da se sami svlače i oblače.
    Ja odvaljujem kad ih nekoliko vidim sa naopako obučenim hlačama, koje tete pokušaju popraviti, ali su oni valjdaa toliko ponosni što su se sami obukli da ne dolazi u obzir da se išta popravlja.
    Na naopako obute šlapice, sam se već totalno navikla. Imam osjećaj da im je to neka grupna fora, jer mi ponosno pokazuje kako ih je naopako obukao.

Što se tiče samostalnog piškenja i to je stvar prestiža.
    Tko zna sam piškiti taj je faca :roll na kvadrat:. Rollam na kvadrat jer se Fran nekad zanese.....naime što? Najčešće cilja u vodu, ali nekad počeli ciljati šaraf na wc daski, ili šaru na pločici :shock: :shock: :shock: .
    Jedan dan sam skužila da mi nakon njegove nužde wc smrdi kao javni, pa sam ga malo upratila (inače za asistencijom nema potrebe već neko vrijeme) i imala što vidjeti!!!
    Rekla sam mu da ako opet vidim da ne piški u wc, da ću mu ja pomagati dok piški. Sva sreća da mu je to ponižavajuće, jer od tad je sve mirišljavo. Još mi svaki put prijavi da se ne brinem, jer je pazio gdje piški.

P.S.Sanja, ljubi modričave ručice.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

fraaaaan

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da !
    Bili smo jučer gledati mišića-malog šefa.
    Film je dugačak i pred kraj je Franu već bilo dosta...ništa nije upućivalo na katastrofu. Došao film kraju, a moj Fran briznuo u očani plač.
    Izašli smo u onaj dio gdje se prodaju kokice, a on plače i plače i ne staje. Nudi mu mama od prijateljice bonbončiće, sladoled, što god hoće, ali on neće ništa...sve što želi je mali šef.
    Bio je užasno ljut. Ljut je i zaspao. Naravno ja sam bila kriva. Rekao mi je da mu nisam dobra. Da me neće voditi u zoološki, bazen, da neće pričati više samnom i da se neće samnom više družiti.
    To sve ponavljao je i dok je usnivao u mom naručju.
    Cvrčkca, odnosno njen MM, su mu bili jedina svitla točka, jer sam rekla da Lovrin tata sigurno ima taj crtić, pa ćemo ga pitati.

U jutro se probudio i rekao:"Nisam ti više tužan i nisam ljut na tebe. Dobra si mi ti mama. Kad ćeš pitati T. dal ima crtić na malog šefa?"

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Flora, Drago mi je da si bolje.
    Krivooblekači

mamma i Lovro, drago mi je što smo vas vidjeli neki dan.
    čoksa, ja u zadnje vrijeme imam napad gladovanja, ali ne mogu ni zamisliti kako bi bilo da ne smijem jesti. Drži se!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Drago mi je da je Flora bolje , a o oblačenju bolje da šutim, prije vrtića A. jedva izvučem iz kreveta, samostalno oblačenje u pospanoj fazi nemoguća je misija.
    Meni ustanovili da ipak nemam šećer, nego je beba veća sama od sebe...super sam se provela, na odjelu za MPO sve štima ko urica i svi su jako ljubazni, sobe s banjom, TV-om, sve puno mama u očekivanju dvojki, trojki i jedna s četvorkama. Moj mi trbuh više uopće ne izgleda velik .
    (BTW. znam da na 2. katu nije takav komfor )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čoksa, super vijesti! :D

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čoksa, super vijesti! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Meni ustanovili da ipak nemam šećer, nego je beba veća sama od sebe...
    G.E.N.I.J.A.L.N.O.!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pusa svima , a posebno našim trudnicama

Jaaako sam sretna što sam neke od vas uspjela vidjeti ovaj vikend na RMK. Predivne ste sve redom ALI mamma san Izgleda mraaaak. Nikada, ali baš nikada ne bih pomislila da ima cca 4.0 g.
    Btw. mamma, nisam stigla pitati kako Lovro i guza?

sanja, nadam se da će sve brzo biti savršeno i da ćete se riješiti tih zločestih beštija.

Tweety, imaš genijalnog i strpljivog klinca.

Ajvica, komadu, pokaži nam svoju fotku za koji mjesec

Pinokijice, prekrasno ti stoji onaj Crvek u slingu.

Cvrčkice, ti si mi skroz fora onako okrugla...

Ma predivne ste mi sve...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čokolada, drago mi je zbog dobrih nalaza!

A mi imamo novu mini-dramu - Fiona je danas, trčeći po terasi vrtića, gledala tko zna gdje i svom snagom se, u punoj brzini, zaletila u stup! Preko pola čela ima ogromnu, crno-plavu izbočenu kvrgetinu, poluoguljenu, užasnoizgledajuću , koja ju boli na dodir, pa čak i kad napravi određene grimase.

Sutra nosimo u vrtić pregaču (imamo jako lijepo očuvanu moju iz davnih dana - opranu, opeglanu...), valjak za tijesto, tablu i kuhaču, jer dječica će, povodom dana kruha, peći svoj vlastiti kruh! Cijeli tjedan im je u znaku kruha, pa su ga tako promatrali mikroskopom i crtali ono što su vidjeli. Fiona je sva u nekom kulinarskom điru.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uh. zaboravih napisati : Čokolada, drago mi je što sve štima! :D

Sanja, vama je stvarno veselo ovih dana

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

fiona
    čokolada :D jako me vesele tvoje dobre vijesti.

a fran s gađanjem šare na pločicama e, nebute k meni u goste dolazili bez specpratnje do wc-a maza jedna. tako ga je lijepo bilo za gledati kako plazi po vama onako snen, smušen i zgužvan od spavanja

vidim da se polako svi osamostaljuju...a kod nas je novost samouspavljivanje. ne znam što da mislim. možda smo malo naglo i bez nekog posebnog uvoda krenuli s tim, ali ipak se dobro snalazi za sada. lakše joj ide u našem krevetu ali to mi je skroz ok. drago mi je da se tako osjeća sigurnije i još mi je draže što je lada opet s nama. kad je neva po noći probudi onda se lada okrene tati i zove ga da ide s njom u drugu sobu. tako je bilo i ovaj vikend pa su već ranom zorom gledali utrku formule. uglavnom, pitajte je za alonsa, raikonena i hamiltona i znat će vam štošta ispričati o njima

spooky, tako mi je drago da smo se konačno upoznale i nadam se da ćeš nam uskoro opet doći, ali ovaj puta na neko intimnije druženje. tamo nas je bilo previše za neki suvisli razgovor.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pitajte je za alonsa, raikonena i hamiltona i znat će vam štošta ispričati o njima
    o, daaaaa, Pia je isto luda za formulom

Čak ima guralicu Renaulta F1, ali nažalost model od prošle sezone kad je Alonso bio u njihovoj momčadi...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa

spooky, tako mi je drago da smo se konačno upoznale i nadam se da ćeš nam uskoro opet doći, ali ovaj puta na neko intimnije druženje. tamo nas je bilo previše za neki suvisli razgovor.
    nadam se da ću ipak češće dolaziti. Pogotovo ako mi upali ovo s novim poslom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čoksa, bravo za nalaze!!! Sad samo nemoj razmišljati o veličini bebe i porodu... Nekako se sijećam onih tvojih prvih trudničkih postova... (ps za Lovru su govorili da je jako veliki...ja sam cijelu trudnoću bila u komi jer sam očekivala diva. Rodilo se totalno prosječno dijete 3450, 50 cm...)

Spooky, drago mi je da sam te uspijela (re)upoznati nakon 3 godine. Samo mi je prokleto krivo što te odmah nisam "smjestila". I nadam se da ćemo se malo češće vidjeti. (kakav novi posao? di? kada?)..(I 4.0 imam još samo 1,5 mjesec....)

Sanja, samo velika velika podrška da izađete iz ove krš i lom faze... ~~~~~~~~~~~~~

Pinnkačica, ne mogu vjerovati da se plesačica zaljepila za forumule ...

I na kraju pusa pločicopopišancima, samooblačancima, pričopričalicama, bubancima i vrtićarcima!

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •