zeljana prvotno napisa
odlicna tema...promijenila sam se definitvno...nikada u zivotu nisam osjecala toliku ceznju i zelju za necim... bas sam neki dan razmisljala kako zivot prolazi a mi samo nesto cekamo,zivciramo se, trudimo se i onda kada to postignemo ne mozemo se veseliti jer smo prazni i brzo to zaboravimo...cijeli zivot ispunjavamo necije zelje i zelimo da netko bude sretan: roditelji, prijatelji i sl,ali najteze je ispuniti vlastite zelje...ovo nase iscekivanje i zelja se jako oduzilo i za mene kao djevicu u horoskopu je ovo horor...uvijek je sve bilo isplanirano i organizirano, i onda u zivotu naiđes na prepreku koju ne mozes prijeci organizacijom i planiranjem i tu pocinju muke...godinu dana svaki dan se budim i lijezem sa istom zeljom, a sto je najgore osjecam se bespomocna, razocarana jer ne mogu utjecati na ishod...100 pitanja zasto?kako?kada? vrti mi se poglavi i pokusavam sakriti sve od okoline i glumiti da sam sretna,ali u sebi izgaram...najgore mi je kad kazu opusti se, ali KAKO???? sto vrijeme vise odmice meni je gore...molim Boga da blagoslovi nasu ljubav i uslisi nase molitve...uff...bas sam se malo ispuhala...hvala vam na ovoj temi...