evo pokusavala sam pronaci nesto na tu temu ali stvarno nemam vremena, moja cura stara danas 22 dana konstantno je na cici, to nije spavanje niti navlacenje nego konstantno cicanje, ona to sve fino izvlaci i papa, ma uzitak ju je slusat. Ali evo zadnjih par dana ne silazi s nje. Bila sam strpljiva i dajem joj kad god to zeli ali stvarno nije moguce da je toliko gladna. Jucer sam se cak izdojila radi sebe same da vidim koliko u cici ima mlijeka i uspjela sam izdojiti 60 ml vise nisam mogla jer se probudila. Problem je u tome sto sinoc nisam imala mljeka ni u jednoj cici pa se toliko derala pola sata da smo joj napravili bocicu adaptiranog, pojela je kao da deset dana nije nista jela i nakon pola sata kenkanja je zaspala. Ne dajem joj nikakve cajeve niti dude varalice niti zelim poceti ali ovih dana spava po pola sata a ostatak vremena navlaci. Postajem malo umorna ali najvise sto me brine je dali se ona uopce najede od mog mlijeka? Pomagajte jel stvarno vise nisam pametna sto da radim a glupasti savjeti i komentari okoline me lagano izbacuju iz takta