Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Povrće, voće ili nešto drugo

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Povrće, voće ili nešto drugo

Naime, zanima me koliko i koje i na koji način pripremljeno povrće vole papati vaši klinci.

Vjerojatno iz početka posta prepoznajete očaj jedna mame čija ljubimica ne jede povrće - uopće osim sirove mrkve tu i tamo, a od voće ako progledamo kroz prste možemo reći da jednom dnevno pojede jednu vrstu voća kao obrok.

Okolina mi upućuje komentare od onih da trebam djetetu izvaditi krvnu sliku do onih da je juha i meso na manuu gotovo svih klinaca.

Napominjem da je T kod kuće s tetom čuvalicom. Navodno, u vrtićima zbog grupne "solidarnosti" jedu sve???

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj M u vrtiću ,istina,jede hranu koju doma neće ni pod razno(npr. krpice sa zeljem).mlađi od ponedjeljka kreće u jaslice,tako da ćemo vidjeti kako će biti kod njega,iako nije ni upola izbirljiv kao njegov braco.

kad je M bio manji,kuhano povrće(brokula,mrkva,tikvica..) sam mu umiješala u žgance koje i sad obožava ili bih zdinstala rižu sa kojekavim povrćem(voli i danas rižu s porilukom).nije bilo šanse da papa variva,pa sam morala upotrijebiti maštu.

primjećujem da mi klinci svake godine iz svog menija nešto izbace,a nešto dodaju.mlađi se lani davio u grožđu,a ove godine ga neće ni okusiti.ali zato uživa u jabukama.vidjet ćemo što će biti za koji mjesec.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Juhice od povrća, ćušpajzići, lešo s masl. uljem i nasjeckanim peršinom...
    Moj mali prvo pojede mahune i grašak, a nakon protestiranja, krumpir i meso.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno povrće

Dominik jede sve, poanta je da sve bere sam u vrtu i uključujem ga u kuhanje, probaj i ti. A od povrća često u tanjuru pravim kućice i razne likove pa onda jedemo krovove, oči i rep i sl., mašta radi svašta. Ali najveći primjer ste mu vi i ako ne vidi da vi jedete voće neće ni on.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: povrće

Citiraj božana prvotno napisa
    A od povrća često u tanjuru pravim kućice i razne likove pa onda jedemo krovove, oči i rep i sl., mašta radi svašta.
    Kod nas pali ova metoda. Bila je učinkovita i kod mene kad sam bila dijete.
    Uglavnom, one namirnice koje baš ne obožava, a koje ja smatram potrebnima, pojedemo kroz igru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •