Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ima li neko iz Bih da je počeo pretrage u zagrebu ili maribo

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ima li neko iz Bih da je počeo pretrage u zagrebu ili maribo

mene zanima odakle kreniti sa pretragama, inače sam iz bih, pa kad bi otišli u zagreb ili maribor, kome se obratiti, jednostavno di početi, ako neko ima , molim vas da je javite i napišete, i koliko to košta , šta treb avse ponijeti i koliko traje osnovne pretrage, hvala

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Re: ima li neko iz Bih da je počeo pretrage u zagrebu ili ma

Citiraj endi prvotno napisa
    mene zanima odakle kreniti sa pretragama, inače sam iz bih, pa kad bi otišli u zagreb ili maribor, kome se obratiti, jednostavno di početi, ako neko ima , molim vas da je javite i napišete, i koliko to košta , šta treb avse ponijeti i koliko traje osnovne pretrage, hvala
    Endi, prvo da te pozdravim!
    dobro nam dosla i sto prije otisla medju trudnice

drugo, mi bosanke (i hercegovke) vani idemo u postupke, a ne nuzno na pretrage. ne vidim gdje tacno zivis, ali velike su sanse da u svom mjestu/gradu mozes obaviti bar ono osnovno:
    ti - hormone, briseve, papa test, uzv radi utvrdjivanja morfologije i ovulacije
    TM - spermiogram, spermokulturu

kasnije idu eventualno HSG, PCT (post-koitalni test), ili dodatne pretrage za TM.

koliko dugo pokusavate, jeste li bili kod ginekologa i sta vam je preporucio?

pusa!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala sto si si javila, ali nismo još napravili ništa od pretraga, a da li ste vi bili negdi i je li uspjšno

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Onda, polako, korak po korak, za sva pitanja - tu smo!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nas u ZG-u baš ne šalju na PCT test. Koliko sam čula, to nikome nije ispalo dobro, tako da nemojte se bediravat PCT testom...

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dobrodosla, endi!
    Prije svih pretraga koje ti trebas proci, posalji muza da uradi spermiogram. Svi veci gradovi imaju privatne i drzavne klinike pa to mozete tamo obaviti.
    Razlog zasto prvo trebate uraditi spermiogram je taj sto su nalazi koje zena radi cesto mnogo bolniji i komplikovaniji a spermiogram se lako i brzo odradi i provjeri
    Ako je njegov nalaz ok (a to cete znati tako sto odnesete nalaz kod urologa pa vam ga on ocita, ili ti mi mozemo pomoci iz svog iskustva) idete dalje na tvoje nalaze... Ako je nalaz los, trazite dobrog urologa ili androloga iz okruzenja (Split, Zagreb, Maribor, Ljubljana, Beograd i sl.)
    Dalje znaci: tvoj pregled kod ginekologa, UZV, hormoni, HSG, laparaskopija itd. u zavisnosti sta se pokaze potrebnim.
    (Bitan aspekt su vase godine) Koliko ti imas godina i koliko godina ima tvoj muz?
    Ako budes imala nekih konkretnih pitanja, slobodno pitaj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •