Results 1 to 6 of 6

Thread: punjena teleća prsa

  1. #1

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    zagreb
    Posts
    46

    Default punjena teleća prsa

    Cure,molim vas recept za punjena teleća prsa....

  2. #2

    Join Date
    May 2005
    Posts
    980

    Default

    Dinstaj glavicu luka,dodaj onu najmanju konzervu graška i konzervu kukuruza,gljive svježe ili iz konzerve(ako svježe moraš ih ranije prodinstati).U drugoj tavici na malo ulja propržiš na kockice narezanu pancetu. Sve sjediniš,povežeš sa jednim jajetom i žlicom krušnih mrvica. Premažeš roladu,zarolaš,dobro ju zavežeš i pečeš na 180-190,zavisno od veličine mesa odrediš duljinu pečenja.Sol odrediš po ukusu,papar,vegetu isto tako

  3. #3

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    zagreb
    Posts
    46

    Default teleća prsa

    hvala,samo mi nije jasno kako zarolam,odnosno kako vežem i da li mogu bez odvajanja kostiju, :?

  4. #4

    Join Date
    May 2005
    Posts
    980

    Default

    Odvojiš kosti i probaš tući meso kao da radiš jednu ogromnu bečku šniclu. Meni to obično napravi mesar :/

  5. #5

    Join Date
    May 2005
    Posts
    980

    Default

    Ovako nekako,samo što umjesto spomenutog u ovom receptu puniš s onam što sam već gore spomenula:


    http://www.coolinarika.com/recept/mirisna-teleca-plecka

  6. #6

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    zagreb
    Posts
    46

    Default plećka

    Irena,hvala ti puno.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •