-
Kutna napa
Zanima me da li zna netko možda ima li gdje za kupiti kutna napa manjih dimenzija od 1000x1000 što je standard. Mislim, tražim tražim i nikako da nađem, nekako se ipak nadam da negdje ipak ima za kupiti, teško mi je povjerovati da uz sve današnje modele i modelčiće ne postoji kutna napa nekih drugih dimenzija. Ma radili smo kuhinju nabrzaka da se što prije uselimo i nismo obratili pažnju na napu i sad mi je sve postavljeno samo mi napa fali, a ako ne neđem prikladu muž mi kaže da će morati rezati kuh. element :shock: . Bila bih zahvalna ako netko zna nešto o tome!
-
Ja sam kupila kutnu tih dimenzija u "Kralju". Mislim da se tak zove- centar Kralj. Nazovi ih i pitaj. Moja je elica. Savršena je.
-
Kiti, hvala na odgovoru
, ali meni treba napa manjih dimenzija od 1000x1000, npr. da je 900x900 već bi mi pasala.
-
možda bi mogla kupiti ugradbenu napu (ona koja ide u kuhinjski element) a element kutni prema tvojim dimenzijma da ti napravi stolar ili knaufer
-
Nije loša ideja, ako ne nađem to mi je onda i jedini izbor, svakako bolje nego rezati element kako su mi predložili
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma