Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kutna napa

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kutna napa

Zanima me da li zna netko možda ima li gdje za kupiti kutna napa manjih dimenzija od 1000x1000 što je standard. Mislim, tražim tražim i nikako da nađem, nekako se ipak nadam da negdje ipak ima za kupiti, teško mi je povjerovati da uz sve današnje modele i modelčiće ne postoji kutna napa nekih drugih dimenzija. Ma radili smo kuhinju nabrzaka da se što prije uselimo i nismo obratili pažnju na napu i sad mi je sve postavljeno samo mi napa fali, a ako ne neđem prikladu muž mi kaže da će morati rezati kuh. element :shock: . Bila bih zahvalna ako netko zna nešto o tome!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kupila kutnu tih dimenzija u "Kralju". Mislim da se tak zove- centar Kralj. Nazovi ih i pitaj. Moja je elica. Savršena je.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kiti, hvala na odgovoru , ali meni treba napa manjih dimenzija od 1000x1000, npr. da je 900x900 već bi mi pasala.

keska avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

možda bi mogla kupiti ugradbenu napu (ona koja ide u kuhinjski element) a element kutni prema tvojim dimenzijma da ti napravi stolar ili knaufer

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nije loša ideja, ako ne nađem to mi je onda i jedini izbor, svakako bolje nego rezati element kako su mi predložili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •