Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dydimos sling-iskustva?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Dydimos sling-iskustva?

Ima li tko? Vidim da je to novitet u njihovoj ponudi, pa me zanima imate li kako ste zadovoljni? Mi imamo didimosicu maramu i super mi je, leži dobro, udobna je i lijepa (samo je koštala ko suho zlato u Kiki).
    Ja bi meihip, ali neće nitko prodati na burzi i sad vidim ovo...isplati li se naručivati?

hugolinko

Početno

Ja takodje imam d.maramu a mene jos oderali sa dostavom i carinom a ona je bila oko 118 eur++++ sve ostalo.presretna sam s njom al mi je pre duga i teska za stalno je imati u kolicima npr.
    ja naručila ovaj
    na 3.slici i baš sam zadovoljna.sad se spremam naručiti još koji panelić jer ih prodavaju posebno a na čičak su.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

sto bi rekla kailash didymos je mercedes medju maramama, sto ja totalno potpisujem. nemam sling, ali imam kratku maramu koju pomicnim vezom vezem i nosim kao da je sling (prednost je da nemam metalnih ringova u koje mi D udara glavom) i jako je udobna.
    mjm ja bih mozda sebi radila bas sling od indio didymos marame pa ak si zainteresirana, mozemo podijeliti pola-pola. za detalje na pp

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mamabanana prvotno napisa
    sto bi rekla kailash didymos je mercedes medju maramama, sto ja totalno potpisujem.
    Ovo me jako zanima jer sam sva u nošenju i maramama trenutno, i ne mogu se odlučiti da li bi Dydimos, Hoppediz ili Ellaroo. U biti ne znam koje su razlike i da li je sve to tu negdje isto ili ipak ima razlika u kvaliteti, mekoći... Pogotovo me zaima u kojem je smislu Dydimos "Mercedes"
    Znam da je Ellaroo daleko najtanja no nije mi to bitno jer bi naša zvijezdica trebala doći sredinom 9.mj. pa ćemo je najviše koristiti u zimi i na proljeće. Za ljeto ionako planiram sling ili MeiTai (već sam se navukla ).

Znači zapravo me zanima osnovna razlika Hoppediz i Dydimos, osim cijene . Nažalost nisam ih vidjela ni opipala u živo pa mi je još teže!

Hvala unaprijed na argumentima i objašnjenju

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dydimos je daleko najudobnija marama koju sam imala/probala. a probala sam ih dosta....

najbolje amortizira težinu bebe i definitivno se ne razvuče pod opterećenjem dok nosiš

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nikad nisam probala hopp pa ne mogu usporedjivati, ali vjerujem da je to sve tu negdje, razliku bi osjetio tek babywearing profic puno cura na forumu je prezadovoljno hoppedizom. ja kao i kailash patim na didymos, s tim da obozavam i svoj kratki girasol...
    uglavnom, ne daj se zbuniti, sve su to vrhunske marame, odaberi prema tome koja ti se najvise svidja, financijskim ogranicenjima i sl.
    s obzirom da ces bebu motati u zimu, razmisli o didymos vunenim mjesavinama koje su predobre!

i da, ak si iz zg, mozemo se naci pa da popipas ovo kaj ja imam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •