-
čistiti ili ne čistiti nosić?
Što vi mislite i kakva su vam iskustva?
Čula sam hrpu informacija sa različitih strana; ako se čisti nije dobro jer se može oštetiti sluznica nosa, treba pustiti da se samo očisti, ako se ne čisti nije dobro jer se može zakomplicirati...
Maša zadnjih par dana ima začepljen nosić (imala je temperaturu prošlu nedjelju), ali još uvjiek normalno siše. Kad je okupamo u moru izlaze joj prozirni šmrkići. Kapam joj nos mojim mlijekom, sterimarom i danas sam par puta ukapala (ne baš uspješno) sljezov korijen. Jel to dovoljno?
Imam onaj elekrtični aspirator, ali ona čim me vidi s tim počne vriskati pa nemam srca da je još mučim i sa tim.
-
Treba čistiti nosić, ali ono što je u prvom djelu nosića, ne vući skroz iznutra. Nadam se da me kužiš što ti želim reći. Tako ja radim.
-
ja kapam fiziološku otopinu kada primijetim da mu je nosić začepljen.
više puta mu se napravila suha nakupina koju bih izvukla kada je već vidljiva u nosnici.
nakon kupanja u moru mu se redovno lijepo isprazni nosić.
-
[quote="fegusti"]ja kapam fiziološku otopinu kada primijetim da mu je nosić začepljen.
Mi također, ali u zadnje vrijeme to se ne događa često
-
Poslije kupanja nam bude lako ocistiti nosic, jer je sadrzaj maksi
, onda polako stapicem za usi izvucemo sadrzaj. Mada mu je nekad to i tegoba uraditi, pcne kmeziti bez da mu je stapic u nosu, a nekad se namjesti fino i pusti da mu radis sta hoces. Uglavnom, nama fizioloske kapi bas i nisu od pomoci, tako da ih i ne koristimo cesto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma