Ovo me već duže vrijeme muči.
Stvarno mislim da nisam dobra mama. Imam dobru malu curicu, navršila je godinicu. Mirna je od samog početka. Imali smo malih problema sa hranjenjem na početku ali je prošlo. Spava cjelu noć od kad je napunila 2 mjeseca, sve papa, još malo će i prohodati. Ma savršena je!
Ja sam bila na porodiljnom prvih 6. mjeseci a muž od onda. Volim svoju malenu no sram me reći ali ponekad me nije volja provoditi vrijeme sa njom, neznam kako bi je mogla zabaviti a da ne govorim o tome kako neznam kako je što bolje odgojiti da postane poštena i dobra cura. Moj dragi je puno bolji sa njom i ne pada mu toliko teško roditeljstvo kao meni. Neznam zašto mi se ovo događa, ona je planirano i željeno dijete. Sa drugom djecom sam super, teta sam već 12. godina i čuvala sam nećakinje bezbroj puta, no svoju curicu kao da ne volim dovoljno. Tako me boli kad to kažem.![]()
![]()
![]()
Molim Vas dajte mi savjet kako prebroditi ovo razdoblje. Imam sve što poželjeti mogu no imam osjećaj kako bi mojoj obitelji bilo dobro i bez mene. Strah me je da ne uništim kćerino djetinjstvo svojom ne zrelošću.