Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jučer sam bila u bolnici

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Jučer sam bila u bolnici

Drage moje jučer sam prokrvarila toliko obilato da sam se uplašila 100 na sat .Krv mi je tekla kao da imam menstruaciju,i nisam ju mogla zaustavti od jačine,mm se uplašio,ja šokirala i došli na sv.Duh.Primili su me odmah,i unatoč porođajima kojih su imali 12 u 7h!!!!sam dobila svu medicinsku skrb,od babica do dr.-ca.Njih 2 su me pregledavale,da je sve u redu.Imala sam jake menstrualne bolove,i jedva hodala do stola.U sobi u kojoj se žene porađaju ,Isuse kako sam se plašila. jadne su toliko urlikale od bolova..
    Pregledale su me i sve u redu,čep i zatvorenost super,plodne vode dovoljno,a Luka se na ctg-u toliko uzbudio, da je dr.bila šokirana kad mi je vidjela trbuh koj se konstantno pomiče,kao želatina...

Ne znaju uzrok ali moram ležati i ne smijem hodat okolo,odmarat to više ...Nemate pojma koliko me uplašilo to sve.Nisam sinoć ni ja ni mm sklopili oka od straha...Samo smo se grlili i zahvaljivali Bogu da je sve u redu...s našim nemam ja veze s tim nemam ja veze s tim

Malo me uhvatio i strah,da li će moj mužić biti na porođaju,jer jučer radi toliko velike gužve nisu primali muževe sa ženama...!??Iskreno ne mogu niti zamisliti da budem sama..Kažu da nema mjesta da su žene jedna do druge ,i da muževi ne mogu ući.Šta vi mislite o tome?????????

JOŠ JE 100 DANA OSTALO DO POROĐAJA!!!

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jao, čuvaj se i miruj, najvažnije je da ste ti i beba OK. Strpi se, jer 100-tka će brzo proći

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

ruza, ja sam tako završila u bolnici u 35. tjednu. Nisu mi na kraju uopće našli uzrok ni odakle je bilo krvarenje (a bilo je stvarno obilno, svježa crvena krv). Pustili me nakon 5 dana (zadržali su me samo zato jer sam čekala nalaz briseva - nevezano za krvarenje). Poslije je sve bilo u najboljem redu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

drzi se, bit ce sve u redu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ruza drži se

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bitno da je sve u redu! Nemoj sad previse razmisljati o tome sta je moglo bti.
    A sto se tice muza na porodu, ja ti cvrsto drzim fige da bude uz tebe jer znam koliko bi i ja to htjela.

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Čuvaj se.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sretno!
    sta to nije stvarno cudno,da je vas par tako krvarilo i da nema uzroka?!to mi nikako ne ide u glavu.pa ne mozes tako krvariti od jedne puknute kapilarice negdje unutra.no dobro,glavno da je ipak sve ok.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sad sam tek skužila topic.. drago mi je da si OK, miruj i bit će dobro
    javi kad budeš bolje

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

samo da sve bude u redu a za porod ništa ne možeš planirat, kad dođe do poroda beba ide van s ili bez muža.
    Kako je nama koje smo išle na carski a cijelo vrijeme sam zamišljala porod i muža kako me drži za ruku, i kako zajedno dočekujemo našu princezu, a na kraju nije bio ni u gradu a kamoli sa mnom.
    ~~~~~~~~ za bebicu i porod kakav želiš!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila cistu bistru crvenu krv (dakle ne sluzavi cep). Dr je rekao da mi je vjerojatno pukla neka kapilara ili krvna zila dolje (a i inace su mi sklone pucanju, noge su mi kao tetovirane ) i nije se uopce uzrujavao oko toga, nisam cak niti ostala u bolnici.

Ipak treba otici i provjeriti, no eto to bi i vama mogao biti uzrok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •