Kao što naslov kaže imamo veliki problem s dojenjem i to na samom početku. Rodila sam 28.08. (utorak) curu tešku 3660 g i 52 cm dugu, odmah mi je stavili na prsa, ali ona nije htjela niti pokušeti njupati. Tako je bilo prvih 24 sata, da bi tada od prve prihvatila bradavicu i počela vući bez problema. Lijepo nam je išlo, kolostruma je bilo dovoljno, ali je treći dan počelo nadolaziti mlijeko i to u velikim količinama. Nastavili smo kao i prije, pustila bih je da spava, a zatim joj davala jesti kada je htjela. U četvrtak popodne pčeli su problemi. Prvo je počela povraćati jer e je prejela, OK nema frke brzo prošlo, ali tada je u petak od jutra kako bi jela, obavezno se barem 2-3 puta zahliknula, jer lakomo vuče, a mlijeko i nakon dugog izdajanja jednostavno šprica u jakim mlazovima ( trenutno mogu zamijeniti Cindi Crawford u baywatchu koliku su mi cice). Izdojim i po 100 ml i još su pune i špricaju.
Noćas u jednoj epizodi hranjenja, nakon što se treći puta zagrcnula u kratkom roku i jedva došla do zraka odlučila sam se izdajati i davati joj jesti na bočicu, jer tamo ipak slabije curi pa će morati malo lakše jesti. Funkcioniralo je do sada kada je odlučila odspavat preko 4 sata u komadu i počela hlapljivo vući bocu te se opet zagrcnula. Već sam luda od brige da se ne zaguši jedući. A količina hrne pojedene na bocu je bio čak 115ml. nije li to puno za tako malo dijete? I još je zijevala da joj dam jesti.
Što učiniti?