-
Nadimci bebacha.....
Kako je meni otac nadjenjivao mnoštvo ludo nezaboravnih nadimaka ja i moj dragi životni supatnik bacili smo se u iste vode. Tako je nastalo mnoštvo malih, slatkih i kratkih nadimaka pomoću kojih smo u ovih godinu dana zazivali našu Nilicu. Pa ako vam se da i ako imete volje nadodajte i svoje nadimke malih bebacha.
Dakle, Nilicu smo zvali i ......
- nilutka, krilutka, kriko, kosoganka, kojsovratna, kruko, kopsonja, bambusica, pokapopi, plazijezilica, popy, frodo, virakoča, ojsolarna, kojsolarna, zubatac, dvozubac, miškota, kruško, laptilica, gusto, gruzo, galapago, buto, frčkica - federica....
...i popis se nastavlja....
-
Ja sam svojoj Magdaleni tepala dok je još bila u trbuhu kao Leni,i danas ju svi tako zovemo.Zalomi se ponekad i Lenuška, ali i Nena jer sama sebe tako naziva...
-
lola, tazmanijska neman, rušimir kršimir, štrudlica, buhtlica, pero sero, pero ždero...
uf, nemrem se ni sjetit svega...
-
-
Bimbo (jer obožava tu pjesmicu), ribica i miš mali.
-
bubi, miš bijeli sreću dijeli, miš-šišmiš, debela mrva, buco, lukasić, sejonja, jozo nervozo...
-
Nikolić, pikula, nidžica, lutkić, iko, bebić, debeli tigar (puno je u prugastom)
-
malo zlato
-
nevazno...ali mama je u trudnoci bila debelo zlato
-
Mene su u kući kao bebu zvali:
Krasni Kućni Kermit
Krasni Kućni Pogani Kermit
Krasni Kućni Kršteni Kermit (od tri mjeseca nadalje)
A ja pogana u glavi ostala...
-
Mihael = Miha, Miho, Mika, Mikael, Mihealo, Miki, brundo, bebura, dušica, mili, zeko, miško, medo, musica pusica......i još brdo kojih se sad ne mogu sjetit
-
Zanimljiv topic.
Oka, okeko, ljubavi, mujcica
-
ooo, pa to bi mogla do sutra pisati sam ne znam hoću li se svega sjetiti. pa da vidimo: Luka( 8) ), Lukić, Lukša, Lukšić, Luki-Puki, Puki, Lukek, Lukica,da ne duljim-apsolutno sve moguće izvedenice iz imena, guzičar ( ne pitajte! ), mali, srčeko, živček,.....bome se ni ja ne mogu svega sjetiti!
Al se opet raznježih!
-
Mili,Monsy,pilka,lane,Bubu,Hanna,Dunda,Okano,Meden o,Smjesko,Gjozdjica i apsolutni favorit -Bobčica
-
Ja ih sve do sada znam jer ih ja sve zapisujem u Nilin spomenar. Apeliram na sve mame da to rade isto jer je nevjerojatna fora čitati svoje nadmke koje su nam roditelji davali dok smo bili mali bebachi.
Ta ideja je meni došla jer je moj otac zapisivao apsolutno sve nadimke koje mi je davao.
Neki od njih su bili i bebavača, malavača, kokoškoš i slično....užas.... ali mi je totalna simpa sada kada to čitam!!!!! :D
-
Mi smo ga zvali Limunko jer je meni mirisao na limun.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma