Ja sam planirala početi raditi kad beba napuni 6mj. Nakon toga klinca nema tko čuvati, MD i ja radimo, moji (koji su u istom gradu) također. Jedini izbor je majka MD. Ok, s tim nemam (baš jako) problema, no stvar je u tome što ona ne živi u Zgb pa bi dijete trebalo preko tjedna ili biti u drugom gradu (što ne dolazi u obzir) ili bi se svekrva trebala doseliti kod nas. Naš (budući) stan je prostran i imamo 2sobe viška, no ne pada mi na pamet da mi se ona useli. Žena je OK, no meni su njegovi malo čudni, uopće ne pričaju, strašno su skromni i zgražaju se nad mojim "ponašanjem" (dosta zarađujem i puno trošim, moja familija je takva, uvijek se imalo i trošilo - njima to užasno smeta)
Kako sada "elegantno" otkloniti tu ideju?? Bitno je napomenuti da je i MD dost skroman pa mu je pozlilo nad mojim prijedlogom da dajemo 3000kn za dadilju.

Odgovori s citatom
. Al, uvijek je tako u životu - neko bi sve dao za nešto, a neko drugi tko to ima i ne primjećuje da to ima.
ostala bih tvrdoglava u tom naumu da upravo kod svih tih para sto imate, da ne dolazi u obzir sveki opterecivati cuvanjem djeteta. ako zeli, ona svaki dan, svaki drugi dan moze doci vidjeti dijete, moze se igrati s njim koliko god hoce - nitko to njoj ne brani. ali onda sveki zna da nema obvezu cuvati dijete, nego samo tu divnu privilegiju poigrati se s njim. ima tu dosta briga oko cuvanje, upravo takvog malog djeteta, koji i krece s dohranom. nije fer to sve prepustiti sveki, koju najvjerovatnije ne mislite ni placati. barem ne adekvatno.
Eh trebala sam biti bolji diplomat, a to mi nikad ne ide