Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: hroptanje

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno hroptanje

karlo je u ponedjeljak počeo kašljati i nos mu je od onda konstantno pun.

nisam se zabrinjavala jer sam se u isto vrijeme i ja prehladila. temperature nismo imali, ali on je počeo jače kašljati. otišli smo kod ped i dala nam je sirup za iskašljavanje i kapi za nos. u međuvremenu je počeo hroptati. napravili smo bris na svoju ruku, ali nema bakterija.

vesel je, razigran, ali stvarno ga je ružno čuti. jel se trebam zabrinjavati?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo mu stalno čisti nos sa fiziološkom i pumpicom. Posebno prije jela i spavanja. Hropće od sljevanja gnoja u grlo. Ako se nosić ne čisti, može mu se sve spustiti na bronhije ili u uho.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kupili smo i aspirator, ali to mu ugurati u nos je čista umjetnost. primjetili smo da je učinkovitije od pumpice, ali mi se srce slama koliko plače.
    znači, ne trebamo opet kod doktora

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    kupili smo i aspirator, ali to mu ugurati u nos je čista umjetnost. primjetili smo da je učinkovitije od pumpice, ali mi se srce slama koliko plače.
    Tako i kod nas, konačno sam uspjela nešto izvući, ali uz tolike suze...

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

začudim se svaki put kad vidim šta sam sve izvukla

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bili smo opet kod pedijatrice. vratila se sa godišnjeg. mali mi ima početni stadij bronhitisa.
    i izgubija je 200g u tjedan dana.

zamjenska pedijatrica prošli tjedan mi je dala sirup protiv kašlja. normalno da sam danas dobila sirup za iskašljavanje.

a šta reći ?!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj je ima neki resp virus...prvotno me nije uhvatila koma, al kad sam čula i pod rukama osjetila hroptanje....
    počelo je ne čestim, al očajnim kašljem, pa onda nosić pa odma i to hroptanje...užas i koma! totalna me frka uvatila (jer su meni neadvno dg astmu). a opet, u roku od 10ak dana je prošlo. niš se više ne čuje. on se dobro ponaša. i nama su dali panatus, neki sirup. temp nije ima. još se uvijek pitam dal da se brinem. jer, kad je bio na pregledu slušalicama se nije čulo. a onda opet uvatila bi ga faza kad bi se čulo i osjetilo i tako sve dok nije prošlo...
    dal da brinem zbog te epizode, jer mi je jedna ped rekla da to prijavim ak bude...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj sin je tako nastavio hrotati par tjedana, kad smo otisli ORL uspostavilo se da ima povecanu treću mandulu

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zmaj dr je promjenila panatus u bisolex jer je kašalj postao produktivan - to hroptanje dok ga držiš u rukama.

od prvog kašljucanja je prošlo 10tak dana, temp nije imao, ali se kašalj puno pogoršao. dala mu je i antibiotik - jer kaže, iako bakterija nije imao prije 5,6 dana kad sam mu na svoju ruku vadila bris, vjerojatno su se nakotile u takvom okruženju.
    čitala sam puno o antibioticima i nije mi baš najmilija solucija s obzirom da nemamo potvrdu da ima bakteriju. a opet, kad ga vidim kako se muči, ne riskira mi se.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a joj...... moj isto bio više na produktivnom, al je ova ipak dala panatus. zašto? pojma nemam. kad sam vidila da je to za suhi, ostala sam :? . no dobro. ionak sam mu možda uspila 4žličice ugurat.... da, i meni je ped rekla da može otić u bakt, pa da pazim na te znakove, i na hroptanje između ostalog. i kak to već biva, baš na pregledu nije kašljao ni hroptao. na slišalicama sve 5. za sat vrimena čuješ kak struže ... a joj.... ja sam na kraju ostala gledat oće li bit bolje il gore. i na kraju, prestao kašljat, šmrcat, hroptat. pa valjda je onda to hroptanje vezano samo za taj period???? jer mene je frka da nije možda latentni il potencijalni mali čovjek s plućnim problemima... jel onda to hroptanje može bit vezano sam za taj period i taj virus. prođe virus, prođe hroptanje???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •