Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Zdravija hrana u vrtićima

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala, laknulo mi je.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno SLADOLED U VRTIĆIMA

Bok cure!
    Čitam temu i svakako sam ZA zdravu hranu u vrtiću, a tko nije , međutim i tu bi bilo svakako još diskusije o tome što je zdrava hrana tj. što i tko podrazumijeva pod pojmom zdrave hrane a što je to ono što nije zdrava hrana ili ti ga teško probavljiva hrana Ali da ne duljim mene interesira jedno, dali ste ZA da se u vrtićima nudi sladoled u zimskim mjesecima. Pogotovo kad svi znamo , da su nam djeca tijekom zimskih mjeseci sva šmrkava da ne kažem slinava i da kašljucaju. Istina, je da nemaju temperaturu ( u protivnom nebi bili u vrtiću) ali dali VI kao mame bi takvoj djeci bez razmišljanja slobodno ponudili jesti sladoled ?

PUSA SVIMA

P.S. Ne ulazim u temu nuticionističke vrijednosti sladoleda

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kod nas uvode zdravu hranu, da zadovolje formu. primjer doručka
    muesli ili krafna
    cornflakes ili kroasan
    djeca imaju mogućnost izbora, i kaj mislite da izaberu? mene moja svako jutro moli da ne jede doma nego u vrtiću...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: SLADOLED U VRTIĆIMA

Citiraj Marinela prvotno napisa
    Bok cure!
    Čitam temu i svakako sam ZA zdravu hranu u vrtiću, a tko nije , međutim i tu bi bilo svakako još diskusije o tome što je zdrava hrana tj. što i tko podrazumijeva pod pojmom zdrave hrane a što je to ono što nije zdrava hrana ili ti ga teško probavljiva hrana Ali da ne duljim mene interesira jedno, dali ste ZA da se u vrtićima nudi sladoled u zimskim mjesecima. Pogotovo kad svi znamo , da su nam djeca tijekom zimskih mjeseci sva šmrkava da ne kažem slinava i da kašljucaju. Istina, je da nemaju temperaturu ( u protivnom nebi bili u vrtiću) ali dali VI kao mame bi takvoj djeci bez razmišljanja slobodno ponudili jesti sladoled ?

PUSA SVIMA

P.S. Ne ulazim u temu nuticionističke vrijednosti sladoleda

Kajaznam, moj je šmrkav, a danas je, npr. jeo sladoled :? Ne mislim niti da mu koristi, a niti da mu šteti.... nek me netko razuvjeri :?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •