Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
dobila sam za Božić lonac
wmf-ov
sa digitalnim budalaštinama
i naravno da ga se bojim

odakle da počnem (osim od čitanja manuala)
Od juhe. To se ne može zapaliti, ništa ne možeš pogriješiti. Ako bude preslano (a ja namjerno skuham koncentrirano, u što manje vode, da bude brže gotovo) dodaš još vode i to je to. Sve ostalo radiš više manje isto, osim što je jako brzo gotovo - hrga govedine za 30 min, a hrpa povrća za max. 10 min, može i za manje.

Offt. tako su me svrbjeli prsti da ti već prije napišem da je za tvoj način kuhanja bolji ovaj lonac za sporo kuhanje (imam onaj recept za bolognese u glavi) ali sam odustala jer to je bolje rješenje za pretežne mesojede. Po mom mišljenju uništi previše dobrih stvari u povrću i mesu, iako je to možda predrasuda. Na ekspres lonac sam navikla od mladosti. Što imaš, s tim klimaš. Meni je za naš način života (lešade u sekundi i umaci od kojih ne očekujem da budu anđeoskog okusa kao malo prije spomenuti) ovaj ekspres lonac bolji.

I čitaj upute, kao i priloženu knjigu recepata jer tamo su provjerene stvari baš za taj lonac, da ja sad tu ne raspredam. Meni zlata vrijedi za gulaš koji je gotov za max. pol sata i pečenje mesa bez korištenja pećnice.

Možda da probaš pašticadu... meni je to super baš iz lonca. Nikakav polagani postupak ne daje tu mekoću mesa.

I dobar tek! Daj si vremena za eksperimentiranje...