Od juhe. To se ne može zapaliti, ništa ne možeš pogriješiti. Ako bude preslano (a ja namjerno skuham koncentrirano, u što manje vode, da bude brže gotovo) dodaš još vode i to je to. Sve ostalo radiš više manje isto, osim što je jako brzo gotovo - hrga govedine za 30 min, a hrpa povrća za max. 10 min, može i za manje.
Offt. tako su me svrbjeli prsti da ti već prije napišem da je za tvoj način kuhanja bolji ovaj lonac za sporo kuhanje (imam onaj recept za bolognese u glavi) ali sam odustala jer to je bolje rješenje za pretežne mesojede. Po mom mišljenju uništi previše dobrih stvari u povrću i mesu, iako je to možda predrasuda. Na ekspres lonac sam navikla od mladosti. Što imaš, s tim klimaš. Meni je za naš način života (lešade u sekundi i umaci od kojih ne očekujem da budu anđeoskog okusa kao malo prije spomenuti) ovaj ekspres lonac bolji.
I čitaj upute, kao i priloženu knjigu recepata jer tamo su provjerene stvari baš za taj lonac, da ja sad tu ne raspredam. Meni zlata vrijedi za gulaš koji je gotov za max. pol sata i pečenje mesa bez korištenja pećnice.
Možda da probaš pašticadu... meni je to super baš iz lonca. Nikakav polagani postupak ne daje tu mekoću mesa.
I dobar tek! Daj si vremena za eksperimentiranje...

Odgovori s citatom