-
kod mame u dbk-u stalno kuham u njezinom, loncu, al ja svoga nisam imala. kupila sam ga prije mjesec dana expres u konzumu za 400 kn, i shit totalni. mislim, nisam ni očekivala nešto posebno, samo da kuha, al ovo je grozno. nakon što sam došla doma, ja ga oprala i sva ponosna krenula napraviti prvu ex.juhu. i nakon što sam ju skuhala išla oprat poklopac, kad jedan dio unutra- puknut, a šaraf od sigunosnog ventila CRN CRNCAT, kao da ga je netko u vatru stavio.
sutra dan odamh zapalila ja u njihov servis, i oni ga meni zamijenili al frajer mi je dao do znanja da ne znam sa njime rukovat :shock:
stalno je na krivu stranu izbacivao paru, dobro da nisam odletila u zrak :/ , sinoć je prvi puta dobor skuhao, tj. para je izašla tamo gdje i treba i idem ponovno oprati sve venitle, kad ponovno isti dio puknut.
sad ga u ponedjeljak ponovno moram odnjeti u servis.
da li mogu tražiti povrat novaca, ili mi opet moraju dati takvo govno od lonca?!
što se tiće metroa, jako je sličan tom u metrou od 360 kn, al ima u metrou kupiti čak za 600 kn fislerov- koji slovi među boljim loncima! tako ako mi vrate novac, poći ću tamo i kupiti taj fislerov lonac.
eh da, još jedna sitnica, na tom mom sadašnjem loncu piše na drški onako kao na AS (već mi je u krvi to pregledavanje
- profesionalna deformacija
) datum proizvodnje 10mj. 2003. znači oni prodavaju stvari stare 4 godine- koliko je to uopće pametno?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma