danas na rodinom rodjendanu je netko donio prefine cokoladne muffine..da li se taj recept nalazi tu na forumu i koji je?
pliiiizzz![]()
danas na rodinom rodjendanu je netko donio prefine cokoladne muffine..da li se taj recept nalazi tu na forumu i koji je?
pliiiizzz![]()
pogledaj na recepte, pa na početku imaš topic sa receptima za muffine!!!
(neznam staviti link)![]()
U životu nisam jela te muffine.
Da ih ono Luna nije dala na sva zvona, do danas bi samo pretpostavljala kako inače izgledaju.![]()
Jel ta suha stvar uopće može biti fina?![]()
AM, ti si ko mm. Veli on svaki put kad napravim muffine "dobri su, samo si opet zaboravila staviti malo kreme".Njemu je pojam kolača krema, ali treba znati guštati i u finom tijestu. Ja obožavam muffine, kuglofe, pincu, sacher tortu i sve takve nekremaste delicije... ako si ljubitelj kremica, onda te vjerojatno niti muffini neće oduševiti, iako su Lunini stvarno spešl (kad uči od prave majstorice 8) ).
Dobro ti čovjek kaže, vrijeme je skompletirate taj nedovršeni kolač. 8)Linda prvotno napisa
No, ako je stvarno kuglof story - onda me ne zanima.![]()
Probaj pa vidi, nema ti druge.
Dohopsaj do DS, ja ću te osobno počastiti.![]()
Ovo bi mi bila čast, bez da prstom makneš po pitanju čašćenja.ja ću te osobno...
No, ostavit ću tvoju ponudu da mi u cijelosti zvoni negdje u podsvjesti za slučaj da se predomislim glede muffina.![]()
Koristim gužvu ukratko pitati kako je bilo na Rodinom rođendanu, kako je mala pobjednica (2. mjesto je fenomenalno u onoj konkurenciji) doživjela osvojenu nagradu (što je bila nagrada, ako nije tajna) i uopće situaciju u kojoj se našla? Slikice imate, znam to, ali ne znam gdje ćeš ih smjestiti da ih malo pogledam
![]()
Kakvo oftopičarenje, pa nema posta gdje nisam spomenula muffine... :?![]()
ja radila mafine. ni mm ne priznaje nista bez tonu kremea ja naravno jedem sve sto ima secera i cokolade u sebi
![]()
recept su presedan muffini mame san a u njih sam ubacila jos teglicu nutele :shock: , cokoladni puding :shock: i rezane kekse punjene cokoladom :shock: :shock: nadam se da se oni koji su ih jeli nece pokajat sad kad vide cega je sve ununtra bilo![]()
muffini su posebna vrst, čak i nama kremičarima su fini.AdioMare prvotno napisa
ali, ja ti to ovako ponekad "nadopunim": kad su gotovi, uzmem veliku špricu (kao ono kad puniš krafne pekmezom) i nafutram ih ili parfeom ili vanili-kremom.
ja ih napunim do pola, onda stavim kockicu, dvije cokolade i onda dalje nastavim puniti
ta kockica unutra bude mmmmm bazen uzitaka
Ipak, nekim posebno zahtjevnim kremičarima nikad dosta kreme, al ne šljivim ja njegovo zanovijetanje. Važno da ih curke isto obožavaju, pa su svako malo na meniju.
apricot prvotno napisa
![]()
Ovako je već bolje. Znala sam da postoji kvaka.
A zbog ovoga ja mucho volem macho. (ledo)ta kockica unutra bude mmmmm bazen uzitaka
Pa, sad, privlačno mi je i jedno i drugo, ali kako ipak želim biti ziher da se neću udaviti od suhoće, glasujem za apricotinu plum pie.
iznenadila bi se kako muffini uopće nisu suhi (ako se dobro naprave).
doduše, i ja sam suhlje kolače počela voljeti tek kad sam prešla neke godine: sad sam ko baba, volim vanilin-kiflice, pracne i sve one suhe božićne![]()
do tada mi je kolač bio... krema s onim nečim što samo smeta
dakle ja sam mlađahna 8)
i iako mi kolač bez (čokoladne) kreme nije kolač, garantiram da se muffini ne ubrajaju u suhe.
što se volim kitit tuđim perjem...Lu prvotno napisa
![]()
![]()
(ja isto pod zadnje trpam nutelu, a smanjim kakao, pa dodam obavezno 2 žlice soka od višnji i još malo višnjica, pa ih isposipam sa krokonacima....i pod obavezno polomljena koh čokolada.....)
ja sam neke i napravila![]()
ali to je samo kad imaš loš recept a još nisi skužila kako mora izgledati tijesto.
bude i na Rasprodaji 8)
:shock: ja kad tebe citam na receptima samo se pitam kako, ali kako ta zena uspjeva ostat tako mrsava? ali ti si sigurno od onih koji naprave kolace pa ih malo liznu a onda neko drugi sve pojede i udeblja seapricot prvotno napisa
![]()
to meni radi frendica, veli ."vidi novi sladoled nisam odolila, hocemo malo?" onda pojede zlicicu a ja cijelu kilu :shock:
e SAD ces cuti tiradu o tome ko je mrsav, a ko samo tako izgleda svima oko sebe![]()
lu a koji je osnovi recept, znam da ih gore ima milijon.ne treba ga prepisivati, smo mi reci koji je, thx
presedanci mamme san, ima oh na onom vazno! topicu za muffinoljupce
lu puno hvala, nasla sam ih ali ne kuzim ovo
:/ma oh na onom vazno
ima IH na onom stikanom topicu!
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=21764
samo jos jedno pitanje, cok.puding u prahu, zar ne? ne gotov![]()
Ja si sve mislim da li da dođem ili ne...ipak moram dvoje dijece vuči sa sobom...od toga jednog torogodišnjaka kojem nemreš stati na rep, a drugo sisavica od mjesec dana...ali mislim da ću doćiapricot prvotno napisa
...
Ma šalim se, mislim sam ja ionako doći!![]()
lu, bude i torta na rasprodaji? mljac, slin, trep![]()
U ovom je tajna, ja sam spontano došla do toga.ivarica prvotno napisa
![]()