Čestitke na bebici
Za podrigivanje ne brini, ima nas koji smo to neuspješno radili mjesecima (dok se jednom nije podrigla pa povremeno s tim i nastavila

Ali, samo nastavi s uspravljanjem i tapšanjem po guzi nakon jela, to, čini mi se, pomaže.
I ja sam imala hrpu mlijeka u prvim danima, mislim čak u prva dva mjeseca. Stalno je bila na sisama, stalno jela (stalno kakala), a meni su svejedno preko noći sise znale poplaviti cijelu pidžamu, bez obzira na jastučiće. Ponekad je imala grčeve, ponekad nije (to sam povezivala upravo sa količinom progutanog zraka).
Što se tiče eksplozivnih stolica, ne sjećam se jesu li bile eksplozivna u prvim tjednima, ali kasnije su definitvno znale biti, ono - ukakala bi se od vrata do pete, ali doslovno. Jednom je prilikom presvlačenja drekica letila po cijeloj sobi (pod, krevet itd.).
Jedino, nismo imali soor ni pelenski pa mi je stvarno bad davati savjete ili povezivati..
E sad, ako ti imaš neki osjećaj da nešto što vam se događa nije normalno ili se osjećaš nesigurno, nazovi patronažnu ili pedijatra pa provjeri.