..gdje kupiti lijepu i kvalitetnu, a ne preskupu?
.i sve ostale pozitivne i negativne stvari vezane uz iste ...
![]()
hvala!
..gdje kupiti lijepu i kvalitetnu, a ne preskupu?
.i sve ostale pozitivne i negativne stvari vezane uz iste ...
![]()
hvala!
Zavjese za kadu kupujem u Offertissimi, mijenjam 2 puta mjesečno.
Kupujem ultra tanke i nikad mi nisu promočile.
E sad ,ovo ti je savjet osobe koja nema novaca za bacanje .![]()
Ja sam tuš zavjesu morala napraviti jerbo je trebala podugačka (kada niska, štanga za vješanje zavjese skoro uz plafon). Za te svrhe nabavih neku tanku poluprozirnu foliju (baš su mi tako rekli da se zove - folija) na metraži kod zavjesa i stoljnjaka. Potom uposlila MM da nakači na to metalne ringle, pa lijepo u Ikei kupila kukice i na navedenu visoku štanglu. I još je živa, ima joj dobrih 4-5 godina. Kad postane flekava, frknem u vrelu vodu koju izbaci mašina, promrljam, saperem i ponovo okačim.
Nekad bi stvarno voljela da ne moram BAŠ SVE da napravim...
maria, pa to je jako nefrendli prema okolisu :/
ja kupujem zavjese koje se mogu prati na 60 stupnjeva pa ih uvalim u masinu s bijelom robom nekoliko puta mjesecno (tako cesto zbog lush sapuna :/ , dok nisam bila na njima, dovoljno je bilo jednom mjesecno)
znam da nije ali koštaju 7 kn
kad budem imala love za bolje kupit ću
ovo je meni druga u 10 godina, a sumnjam da kostaju vise od 70 kuna
ako nađem takvu ,kupit ću je....sve ove prije ( skuplje ) su popucale
obećavam![]()
ove koje ja koristim ne mogu popucati, ne znam ti opisati :/ taj materijal ali ne moze popucati, moze samo dosaditi
prvi nam je bio skroz bijeli, taj ne bi dosadio. nego nasla u njemackoj sponge boba.
e, taj bi mogao.
ja bi neku veselu, hvala vam na savjetima, morat cu u potragu uskoro![]()
ja kupujem u ipercoopu. 180x200 košta 45 kuna. kak je kod mene sve naopako - ja kupim dvije takve... treba mi zapravo jedna i pol... tak da jednom kupim dva komada, drugi put samo jedan...
btw - kad mi više nisu za kadu - onda ih dobro isperem, i čuvam za prekrivanje stvari kod krečenja.to su mi do sada najbolji prekrivači.
dobra ideja, sorciere, a sto je najgore, ceka nas jos jedno popravno krechenje![]()
Mi u metrou kupili prije cca dvije god. bila oko 150 kn perem ju u masini i uvijek kao nova![]()
Maria kazesh nemash novaca za bacanje pa ti kupujesh 2 x mjesecno.. da ih platish 10 kn (a sigurno su 15-20) to ti je opet za god. dana minimalno 240 kn. to znaci da imash para na bacanjeznaci kad mi zagusti znam kom cu se javit
![]()
Nemam u komadu 150kn u tom određenom trenutku, mislim da me razumije npr sandra123,i sorcie .....
Teško je voditi ovakve rasprave kad ne zarađujemo isto, nemamo iste troškove i sl.
Jer gejsha ponekad mi je 150 kn potrebno da bih jela taj tjedan, pa onda odvažem što je u tom trenutkuku prioritet.![]()
Sit gladnom ne vjeruje i to je to.![]()
A da je dugoročno isplatljivije i ekološki svjesnije kupiti perivu zavjesu ,to stoji, i niti u jednom trenutku to ne osporavam.
Kad budem imala para, kupit ću!
halo ti![]()
neosudjujem te i nekritiziram i razumijem te Ok!![]()
Ajde da probam drugačije reci sto mislim![]()
Skupljaj novčiće sastrane svaki dan 5-6 kn necesh ni osjetit i onda za 3-4 mj. kupish kvalitetnu ..![]()
Moje misljenje je da mi nitko "nemamo para za jeftine stvari" ako me kuzish
stvarno nisam mislila nista loshe
![]()
![]()
A za ovo sam se salilagejsha prvotno napisa
![]()
![]()
Gejsha, razumijemo se.
I pametno me savjetuješ i u biti si u pravu, to što si mi osobno simpatična je bonus![]()
.
Samo sam htjela iskreno napisati o čemu razmišljam i što me muči, kao što razgovaram sa prijateljima u real lifeu, ovdje smo 300 km udaljene a opet "pričamo".
Isto tako volim i primiti i dati savjet i dobiti podršku, i za dijetu i za tu zavjesu.
Podršku u skidanju kg i podršku u kupovini perive zavjese, a to je i svrha foruma...
umorna sam kao pas, pa sam pomalo nesuvisla
onda sam ja najštedljivija jer mi se ti najloni toliko gade (još od onih pljesnivih, lijepećih po nogama, po studentskim domovima), da mi je draže prebrisati pod.
mrak ideja, a brisanje cijele kupaone nakon tuširanja? ili vječno flekave pločice?
lakše malo....
taman sam pregrmila kupovinu skupe zavjese, kad evo na topic "ekstremašica "![]()
![]()
ja ne znam kako se vi tuširate![]()
kod mene bude desetak kapljica na podu, i to pobrišem onim ručnikom koji stavim pored kade da na njega stanem.
izađeš, nekoliko puta zatvistaš i imaš i suhe noge i obrisane pločice.
ja ikada nisam primijetila da su mi pločice flekave :?
a gloss su.
i imam jako puno kvadrata poda pa bi se vidjelo (jer mrzim i one kupaonske tepihe i bilo što na što se može uhvatiti - dlaka)![]()
Ja kad se tuširam bude i u hodniku vode![]()
apricot i maria, vas ne pustam u kupatilo.
em imam tepihice, em ima poneka dlaka, em ne mijenjam zavjese jednom mjesecno, emovoemono...
imam 4 zavjese. dvije plave, jednu bijelu s necim plavim po sebi koja je od nekakvog cudnovatog impregniranog tekstila i jednu prozirnu s plavim krugovima. mijenjam ih po volji, a perem razrijedjenim octom. i tri tepihica koje setam u dva kupatila.
Moj dragi sprica na sve strane kad se tusira, a i htjela bi navlaku zbog toga jer necemo imati lovu za preurediti kupaonu u stanu u koji se useljavamo, pa da ju malo dignem, i da prefarbam bojama za drvo elemente koji se daju prefarbati i osvjeziti, jer je jako tmurna kupaona...stara je 2 godine navodno, no stvarno los izbor svega, plocica pogotovo. Ja sam uvjerena da plocice daju kupaoni dusu. A ove su grozne!