-
Vrtoglavica
Cure, vec 2 dana me lovi vrtoglavica. Ali cudna neka. Nije tlak, srce mi normalno udara a i mjerila sam si, osjecaj je kao da sam se napila pa mi se cijela soba okrece. Nije mi mucno, ne boli me glava, normalno funkcioniram, mozda samo malo usporeno. To me ulovi na 20-tak minuta i prode samo od sebe. Ne pomaze ni ako legnem ni sjednem ni hodam, nista.
Tako me jednom ulovilo u 4.mj. trudnoce i drzalo me satima, sve dok nisam 3 puta povratila pa se tek onda smirilo. Za to mi je doktorica rekla da je mozda viroza. Al sta je sad? Nisam se toliko jucer zbrinula ali kad mi se danas ponovilo...
Jel zna netko nesto o tome?
-
provjeri željezo...meni je isto tako bilo i uzrok tomu je bilo željezo. a možeš provjeriti i štitnjaču za svaki slučaj!
-
Koksy i mene muče vrtoglavice također ne znam uzrok.
-
Vadila sam krv vec nekoliko puta tokom trudnoce i zeljezo je uvijek bilo odlicno. A i pijem vitamine koji sadrze kalcij i zeljezo svaki dan. Nikad nisam bila anemicna.
A i stitnjacu sam pregledala nesto malo prije trudnoce i takoder je bila ok.
Tako da stvarno neznam koji bi uzrok bio. Jeli moguce da mi je zeljezo toliko drasticno palo u zadnja 2 mjeseca od zadnje kontole?
-
u trudnoći štitnjača zna malo poluditi, možda da opet provjeriš.meni je trenutno TSH 6.4, a normala je do 5.50.ja moram za 1 mj ponovno na kontrolu pa ako mi ostane tako morat ću piti eutyrox.ništa strašno.nebojim se ljekova.
-
ne brini, ne mora to biti nista..mene su cijelu trudnocu hvatale vrtoglavice, provjeri tlak! Rodila sam ima 4 mj. i jos uvijek mi se svaki dan po nekoliko puta zavrti..
pogotovo ovih zadnjih nekiliko dana..
-
Mene isto muče vrtoglavice, a sve je u savršenom redu, željezo, tlak-malo nizak ali ok...
-
Ja sam jucer pojacala dozu vitamina i ni jucer ni danas nisam imala vrtoglavice. Mozda je to samo mali pad imuniteta...
-
I ja u zadnje vrijeme osijećam vrtoglavice....ne znam zašto. Mislim da u mojem slučaju gubitak željeza nije uzrok jer pijem heferol (željezo u kapsulama). Vjerojatno je to normalno.
Koksy izdrži još 5 dana i sve će doći na svoje kad rodimo... (nadam se...)
-
koksy, napomeni svakako svojoj dr na sljedecem pregledu te vrtoglavice. Najvjerovatnije nije nista ozbiljno, ali za svaki slucaj (ja sam imala neuroloskih problema tijekom prosle trudnoce, koji se doduse nisu manifestirali vrtoglavicama nego nekim skroz drugim simptomima).
-
Cure, meni se sinoć samo odjednom počelo jako vrtiti i kao da mi titra u glavi, ne znam kako bih to drugačije opisala, ali užasan osjećaj. Tlak normalan, 120/80. Zvala sam svoju doktoricu, kaže da mi je vjerojatno zbog pognutog položaja trenutačno došlo do manjka kisika u mozgu na nekoliko sekundi. Danas mi se još uvijek malo vrti. Je li tko možda imao kakvo slično iskustvo?
-
Ne, ja sam imala puno gore simptome (potpuni gubitak vida). Ali ako ti se dr ne zabrinjava onda ok, oko mene su se svojevremeno svi strcali. No meni je i tlak skakao nenormalno.
I miruj, ako ti je tako bolje.
-
Evo malo dižem temu, meni se isto počelo jako vrtiti u glavi, na večer kad se okrenem sa jedne na drugu stranu okreće mi se soba.
Sad po danu isto, tlak OK, krvna slika OK, sve OK, pa pomislim možda je neki živac u pitanju ili jednostavno -drugo stanje .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma