Ahaaaa![]()
Hvala na objašnjenju :D
Nemogu vjerovati da sam napokon naišla na nekoga tko se kuži u genetiku.Sada kad sam te pronašla imati ću i ja neka pitanjca...uskoro :wink:plavaa prvotno napisa
Za sada samo ovo-znaš za koju dobru knjigu iz genetike (osnove,pa ostalo)...
Znam i ja samo osnove, Mendelove zakone i sl. Ja nisam studirala medicinu, biologiju i sl, svo to moje silno znanje o genetici je iz udzbenika za srednje skole, gimnazijski program, četvri razred. Zove se (kopa po ladicama i trazi knjigu...) Aha, evo: Biologija 4 (Springer, Papeš, Kalafatić) :D007 prvotno napisa
...he,he,heplavaa prvotno napisa
...hvala za trud,trebalo je to iskopati... :D
Ma, nema problema :wink:007 prvotno napisa
Reci, kako tvoja bubica mala? Jel sve ok? Raste?![]()
bubica mala broji 20 dan-ej zamisli kako je biti star tj. mlad dvadesetak dana :shock: -kako to ludo zvuči...pred tobom stoji život,stoji cijeli vijek,dvadeset ti je dana tek...ma ništa,ništa,malo sam pukla od veselja :D
If, dvadeset dana, ja skoro pa 20 godina.. Neka, neka, nek samo raste ta mala bubica, treba netko mamu razveselit :D
Plavva, onoj bijaše tipfeler, Matej je A+, a tata je AB+. :D
ima li koji biser da je izgubio trudničku knjižicu?? već 3 dana prekopavam sobe, sve živo i nema je i nema..![]()
To ti je zbog trudnoćekristina_zg prvotno napisa
![]()
Možda si ostavila negde u nekoj ambulanti gde si je koristila?
Ja sam poznata po tome da zagubim neki dokument (to se ne odnosi na LK, pasoš, kartice) ili papir,ali mi se srećom to u trudnoći još nije dogodilo.
Pogledaj na mestima gde se najmanje nadaš da ćeš naći...
Btw. meni je pre 2-3 nedelje nestao pleh za pečenje u stanu od 40 kvadrata i nemam pojma gde je. Prevrnula sam sve živo i nigde ga nema :?
vanesax, ja sam sve okrenula naopačke, pretražila na mjestima kud je nikad ali nikad ne bih stavila..i onda kad sam već zaista sve pretražila odlučih se nazvat bolnicu (jer sam išla na pregled sa knjižicom, ali sam bila uvjerena kako sam je sa tog pregleda i donijela doma!) i tamo je ostala!!! Sad barem mogu u miru mirovati :D
da nije možda u pećnici?vanesax prvotno napisa
![]()
Ah , a mene je drmnula nostalgija na topicu starom 6 godina kad asm pročitala imena Bebe i Oriana.....![]()
Ja sam izgubila zdravstvenu, tj. ostavila jukod ginekologa i to sam shvatila tek kad sam idući puta došla na pregled i kad mi ju je sestra vratila,![]()
![]()
![]()
Tako je i kod mene. Trudničku knjižicu sam dobila kad sam došla prvi put na pregled.Oriana prvotno napisa
Meni nije trebala trudnička. Kupila sam ju samo jer su ju tražili na transfuziji da upišu krvnu grupu u nju. U njoj imam samo 11 tj trudnoće!![]()
molim vas, ako mi netko može odgovoriti što je to indirektni combison test, TP-PA i HBsAg? to su testovi koji se rade i upisuju u trudničku knjižicu,ali sam zaboravila pitati ginekologa što je to? hvala!![]()