Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: reportaže o rodilištima

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno reportaže o rodilištima

Neopisivo me živciraju reportaže iz rodilišta. Nakon poroda ne puštaju muža da bude sa ženom na promatranju, ali kamere, lokalne glavešine i predsjednički kandidati su dobrodošli. Isto tako je neki dan bilo na TV-u: tata svoje dijete promatra kroz staklo, a kamere su u dječjoj sobi. O kakvim higijenskim uvjetima oni pričaju?!
    Morala sam ovo s nekim podijeliti, kad već ne mogu ništa promijeniti. Sad mi je malo lakše, ne puno.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Premjestam na podforum "rodilista".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja ne kuzim o kakvim bakterijama je rijec posto je moj muz prisustvovao porodu normalno obucen, bebu smo stalno nosali, ljubakali i uzivali u njemu od prvog trena njegovog rodenja.... niko se nije dezinficirao ( osim gostiju kod nas doma).
    ne kuzim u cemu je razlika da tata jedan dan mora gledati bebu kroz staklo a sljedeci vec moze odniti doma , nema logike kako okrenija da okrenija

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mene je, recimo jako zasmetalo kada moja starija kći (onda 4 god) nije smjela ući u sobu da vidi mene i sestricu, a stariji mogu doći kada ih je volja. Navodno zbog virusa i bakcila, kao da ih mi stariji nemamo više od djece. Totalno sam bila bijesna na riječko rodilište jer sam godinama živjela u inozemstvu i tamo rodila svoju stariju kći i odlazila u posjete svojim prijateljicama, pa nigdje nisam doživjela da dijete ne puštaju u sobu. I to o kamerama. Ne puštaju ni mobitele u predradjaonu. Pa pričaju o humanosti!!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mobitele ne puštaju zato što rade smetnje na elektronici kad zazvone i kad pričaš.
    A da dijete kad je bolesno lakše nekog zrazi, istina je. Em što ne zna još staviti ruku kad kašlje, em što ne zna prepoznati početak bolesti, pa onda još i zbog toga što ima slabiji imunitet i ne "blokira" tako efikasno viruse i bakterije. I jer ne može odoliti da ne podraga bebu.
    A novinarima i kamerama nije mjesto ni među bebama, ni među rodiljama, naročito u kontekstu političke promocije.
    A tatama je.
    MM je naše prvo dijete vidio satima prije mene - ja sam bila u narkozi, a on ga je vidio kad su ga nosili iz sale u dječju sobu.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Wanda, potpuno kužim o čemu pričaš; ja sam se zbog iste stvari neki dan zapjenila (eufemizam!) pred TV-om! Nisam mogla vjerovati; kamere i kompletna ekipa, novinarka priča, najnormalnije obučena (čak ni jaknu nije skinula, tak' su bili opušteni!) i snima reportažu izravno u sobi s bebicama :shock: Isto vrijedi ako i neki političar poželi vidjeti i "popričati" s nekom majkom odmah poslije poroda (pa uostalom, nije li to san svake žene! ) Očevi su naravno puni bacila i ostalih boleština pa je bolje da strogo gledaju bebu kroz staklo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •