Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: ginekolozi

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno ginekolozi

Ima li netko za preporuciti socijalnog ginekologa u Zagrebu (ja gledam mozda u Runjaninovoj, al bilo gdje u centru ili na Tresnjevci)

Trenutno sam kod dr. Topalovica u Studentskoj al mi je nekako taj sistem pregleda, taj nacin najave za pregled, sestra koja pred svima pita sto ti je ako dodjes na hitno...

Ma...vise se necu s tim zadovoljiti

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mogu preporučiti dr. Jehad Wahid na Krugama,ali nisam sigurna da li još uvijek prima pacijente. Jedino što nema UTZ pa trudnice šalje u bolnicu (ili se može privatno raditi UTZ), ali je zato veoma strpljiv,sve objasni,topla osoba i nema problema sa uputnicama

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Trixie prvotno napisa
    Mogu preporučiti dr. Jehad Wahid na Krugama,ali nisam sigurna da li još uvijek prima pacijente. Jedino što nema UTZ pa trudnice šalje u bolnicu (ili se može privatno raditi UTZ), ali je zato veoma strpljiv,sve objasni,topla osoba i nema problema sa uputnicama
    Nisam njegova stalna pacijentica, ali povremeno zamijenjuje mog ginića i slažem se... divan je!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

THNX
    Ajde vidjet cemo

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Šapice, doktorica Hadžiselimović, Dom Željezničara, nadam se da još prima nove pacijente. Ima puno pacijentica i malo je gužva.
    Zadovoljna sam suradnjom, sve 5.
    Probaj, 3782-828, parni ujutro, neparni popodne.

Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dr.ehid mrak prima pacjente još koliko<sam čula super doktor

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

trebala bi mi preporuka za dobrog ginekologa u novom zagrebu, naime moj sadašnji ginekolog mi djeluje poprilično nezainteresirano, ja mu nešto pričam a on samo klima glavom i odgovori mi nešto sasvim drugo, stalno ja na godišnjem,korištenje slobodnih dana, bolovanju i sl., sestra je pomalo nediskretna često ima otvorena vrata ambulante i uz to priča poprilično glasno, čak i kad su vrata zatvorena vani se čuje što ispituje pacijentice a k tome i ponavlja odgovore pijem kontracepcijske pilule, ginić mi je nepravio papa test i rekao : nemaoraš čekat nalaz, vjerojatno je ok, mlada si, počni pit prvi dan menge i po nalaz dođi naknadno, krvne nalaze je uredno tražio, al uzv nije...hitno tražim novog doktora, po preporuci...bila sam kod jednog, al kad sam vidla zmazanu ambulantu,odmah sam odustala, nemora značit da su mu spekulumi i ostalo zmazani, al velika je šansa...tako da hitno cure, hitno, nekog komunikativnog, dostupnog i nekog go sve radi " po školski " i zna svoj posao

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam kod chedida na krugama, preprezadovoljna sam, ali ne znam da li još prima, moraš pitati.
    wahid prima i isto je super, koliko čujem.
    kod njih nema naručivanja na preglede, dođeš i čekaš.
    nemaju svoj uzv ali ga možeš tamo obaviti na uzv od doma zdravlja, samo platiš sto kuna.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dakle, ja sam odgovarala na pitanje iz 2008

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tashunica jesu to dr. prek hzzo ili privatni??
    jer pod hitno mi treba neki novi gin, pod hitno...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hzzo

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala ti...budem vidla kolko mi je to blizu i dal oni primaju nove pacijentice, jer ovaj sadašnji je strava i užas, kad je u ordinaciji, makar ga nikad i nema, i užasno nezainteresiran, očito sam broji dane do mirovine

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    dakle, ja sam odgovarala na pitanje iz 2008

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu