-
pliz help - crvenilo po grudima
(prvi put pisem na forumu, pa se nadam da sam dobro napravila, ako ne- admini ispravite
)
drage iskusne mame, ako imate iskustva ili savjet - pomagajte: po obje cice vec danima mi je jako crvenilo. nema veze s mastitisom jer ne boli na dodir, nema nikakvih kvrzica ni slicno vec samo lagano svrbi. pojavilo se prije nekoliko dana za velikih vrucina, samo s donje strane i sad se vec prosirilo.izgledakao neka opasna kozna bolest, pa sam vec u panici. nasli smo na webu da bi mozda mogla biti neka gljivic ili slicno oja se javlja zbog znoja. tusirala se ja, non stop brisala znoj, ali eto
danas idemo na redoviti pregled kod pedijatrice (moj bebac ima mjesec dana i s papanjem je sve ok; cini se da mu to ne smeta iako je zadnja dva dana nesto nervozan i tesko pada u dublji san). najvise me brine da ne bi bilo problema s dojenjem kada to napokon pocnem lijeciti...
planiram i ginekologu, pa se nadam da ce netko od ta dva lijecnika pomoci. krajnji izlaz je dermatolog. no, ako netko ima sicna iskustva, javite.
puno hvala :D
-
-
Joj ja sam to isto imala kad je Ivan imao 2 mjeseca. Bilo sve crveno i to vise na desnoj cici sve do bradavice i svrbilo me uhhh...
mazala sam sa bepantenom i mlijekom za tijelo i proslo je za tjedan dana..a inace posle poroda mi je koza bilo jakoooo suha.
-
evo pedijatrica mi telefonski isto spominje bepanthen, a ujutro idemo na pregled kod nje, pa cu jos pricekati da ona to uzivo vidi. ako je tako, to ce biti super, pa se nadam da ce brzo proci.
hvala na pomoci :D
-
Evo i meni se to pojavilo, ali na leđima gdje je traka od grudnjaka prije par dana. Nisam posebno tretirala pa je danas baš crveno i svrbi, a danas sam primjetila i na cici malo, na donjem dijelu. počela sam mazat kremom aderma po vlastitoj inicijativi. pa ćemo vidit :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma