Vedran je Ib, ne poznamo nikoga, samo je u Ic jedan decko iz susjednog ulaza s kojim se inace Vedran nije nikada igrao.
Uciteljice su simpa (ako se netko sjeca one trakavice o izboru izmedju dvije uciteljice, dobili smo onu koja ce mozda uskoro na porodiljski ), nema podjele na nastavu i boravak, vec su se one podijelile po predmetima (vise od toga na drugom topiku). Uvodni sastabak i govor su bili kratki, za 1 sat smo vec sjedili vani pred skolom.

Vedran je naravno bio uzbudjen, no ne odvise. JUcer smo pred spavanje malo pricali o skoli, slagao je torbu i bio je jaaako vazan, onda smo malo listali nove knjige i brzo je hrk-fiju zaspao. Ujutro ga je trebalo buditi, no brzo se ustao i obukao i cak mi je pomogao obuci Zrinku sto je ovih dana najveci problem.
Zbog kise smo morali izvesti operaciju prema kojoj je priprema desanta na NOrmandiju bial djecja igra. MZ je morala rano na posao pa sam ih onda ja razvazao, prvo Vedrana u skolu (i usput nositi Zrinku tamo i nazad) pa Zrinku u vrtic,a sve to po pljusku, sa gomilom stvari i sa starim autom bez centralnog zakljucavanja pa si ti sad misli na kojiom vratima pritisnuti one vrazje polugice, kako sve to izvesti pdo jednim kisobranom i djetetom i tri torbe u rukama, a prvasic dotle nervozan ceka svoj red ... :shock:

No, prezivjeli smo, Vedran je bez puno skanjivanja krenuo u razred, Zrinka u vrtic (dobila je stare tete i bivsu Vedranovu sobu!),a zanimljivost je da se jedna Zrinkina teta i jedna Vedranova uciteljica prezivaju isto (nisu rodbina, a prezime nije bas cesto).

Sad cekamo popodne i prve utiske sa prvog PRAVOG dana u skoli.