Moja beba ima samo dva tjedna i već je dobila gljivice u ustima a jučer i na guzi. Jel se to nekome desilo? pitam se u čemu griješim
Moja beba ima samo dva tjedna i već je dobila gljivice u ustima a jučer i na guzi. Jel se to nekome desilo? pitam se u čemu griješim
To ti je nažalost tako. Češće ćeš skužiti crvenu guzu kao znak gljivica nego soor u ustima. U ukupnu multimediju idu i grčevi i prduckanje.
Svakako nastoj otkriti postupak kako što lakše podrignuti. Pomaže.
pa da, primjetila sam i da prducka. A koliko to sve može trajati? Sad joj dajem Daktarin gel (već tjedan dana) a od danas i mažem Plymicol kremu.
I moja M.je imala gljivice na guzi i kokici.Primijetila sam soor u ustima ,davala joj Daktarin,a onda joj se to sve dolje preselilo.Sve joj je bilo crveno.Dobila je Daktarin kremu kojom sam mazala 2x dnevno i navečer ispirala laganom otopinom hipermangana.Nakon par dana je prošlo :D
Multimedija traje dok gljivice ne odu. Ne radi se o zarazi koja prođe za neko određeno vrijeme, nego o koloniji gljivica kojima je u bebi lijepo. Posebno im se sviđa zrak i društvo, pa zato i uputa o podrigivanju - zrak im omogućuje razmnožavanje. A društvo? Ako mama ima gljivice, kad-tad ih dobije i beba.
Dobra vijest je da isto tako i odu kada se maknu preduvjeti njihovog bujanja.
Ima dosta topica na ovu temu pa neću razglabati. Ima tražilica.
i moj je sa 3 tjedna dobio i soor i gljivice na guzi i vuće ih unatoč kremicama već mjesec dana. danas nam je pedijatrica prepisala druge kremice.Sad budemo vidjeli.
ako dojiš važno je i da ti mažeš bradavice! A između toga držati bradavice što više na suhom (izbjegavati jastučiće za dojenje, grudnjake i sl...) Izbaci slatko i mlijeko iz prehrane...
Tocno, sto vise kiselog i tekucine.keska prvotno napisa
I "trojako" mazanje: ti bradavice, Daktarin bebi na usta + Plymicol ili Canesten bebi na spolovilo.