Sretno vam svimaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, :D i da budu velike bete :D
Sretno vam svimaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, :D i da budu velike bete :D
prima žao mi je za negativnu betu![]()
ali ne mogu odoliti...garfy...curice...kako slatko![]()
i ja upravo dobila M, 5 dana ranije, a bojala sam se da ce kasniti.
tiki_a, rikikiki~~~~~~~~~~~~~~ za postupke
i svim ostalima naravno ~~~~~~~~~~~~~~
siky, mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~
petrili, pepita ~~~~~~~~~~~~~~
nadda, garfi, myra ~~~~~~~~~~~~~~
svima
ovo moram potpisati i dodatisekica prvotno napisa
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Sekice, tiki, ti i ja opet zajedno u prirodnjacima..
~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put svima bude pogodak!
pa bio bi red da prirodnjaci upale.
i da nakon nele i otte objavimo topic - 3 pozitivne bete iz prironjaka.
jeeeeee, tiki_a, rikikiki, a mislim i siky da ce nam se pridruziti
bas me iznenadila M, stigla jucer 24. dan, idem u srijedu na prvi UZV
Sekice,Tiki a,Rikikiki neka bude trio rio,da mi sve tri objavite lipe bete!
A tek sam sad vidila,Siky ideš i ti,super,samo tako,nema odmora dok traje obnova!ovaj mi je skroz dobar
![]()
Ja sam vam cure olitig žene moje bila jutzros na pregledu i sve je dobro,cerviks još uvijek 5 cm,ali brale kad sam stala jutros na vagu i meni je došlo slabo,4ipo kila u 3 tjedna,onda su me unutra dr.i muž malo vikali da se ne pazim i da moram usporit tempo,a ja sam se izvlačila sa smješkom tako da se i doktor nasmija kad sam mu pričala da sam noćas trusila po kruhu i eurokremu,a jučer navodno pazila da danas bude manje na vazi
,pa šta ću ja?
![]()
U svakom slučaju mi smo troje dobro,a to je najbitnije.
Hvala nadda za lijepe željei uživaj ti nama u svojoj t. , a i u papici
![]()
Hi. Ja sam ovdje nova. Ali trudnica. Postoji li čakula za trudnice?
nadda, jupi za male bebice, da je sve ok i ne brini ti za kile, skinuces ih poslije.
tebi i malecnima
Nadda samo ti papaj dok god ti je želja. Kile buš poslije skidala.![]()
prijavljujem da sam danas zvala Dr. S. i dogovorili ponovo prirodnjak pa tako da sam ako sve bude po planu od 23.09 na femari.
svim curamai naravno puno srece u postupcima.
mvrcelj :D
bas mi je drago, ~~~~~~~~~~~ da ovaj put dr.S bude na punkciji, transferu i na ovaj put uspije.
i ja bi u Cito al sad mi je mozda bolje ovdje jer mi je prakticnije, a i neda mi se pauzirati kako mi je preporucio dr.P. ovaj kaze da nema razloga za pauzu i da slobodno moze prirodnjak pa me to veseli.
za koji mjesec (ako ne uspije ovdje) evo mete opet u St.
svima
e bravo sekica nema odmora dok traje obnova vidis da vrijedi i trece misljenje :D :D :D :D
uh sorry zaboravih i ovdi pitat ako netko zna gdje je najjeftinije nabavit femaru naravno u HR.
hvala unaprijed![]()
ja sam ti kupila u zg ljekarna kuhraric, grahorova 15 i cijena je bila nesto preko 1000 kn, kutija ima 30 kom. za drugo neznam.
Sekice super :D
mvrcelj čini mi se da ćemo od istog dana biti femarke, ja ću isto u prirodni ponovo. Ako doznaš šta za femaru, molim te pp.
Nisam znala da se može kupiti u ljekarni, a ova cijena što je sekica napisala, to je otprilike isto kao u dr. (samo u ljekarni moram uzet zalihu za tri ciklusa)
Naddo, takav ti je naš doktor. Ne voli debele trudnice, već vidim da će i sa mnom imati problema.
Cure sretno, ja sam na 1.UZV u ponedjeljak 24.08.
Mrvcelj, za femaru pitaj svog doktora, meni je uvijek tamo daju.
Siky ma ti si mi još u osmom mjesecu,ali dobro je 24.09.Neka sve lipo ide ko po špagici i daj Bože da uspije!
Siky prvotno napisa
I dao Bog to što prije !
prima, siki, mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~ za postuupke u st
rikikiki, tiki_a ~~~~~~~~~~~~~ za postupke u zg
nadda, myra, gafri ~~~~~~~~~~~~~![]()
ZO, regina, pepita, petrili, suncem.m, d13, sanja-marta...... ~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Hvala Naddo na ispravci. Dobro kažeš, ja zaglavila u 8. mjesecu. Valjda mi se ne sviđa ova hladnoća.
saljem svim curama jedan veliki![]()
![]()
cure iz splita,molim pomoć,di ste vi vadile VDRL,HIV 1 i 2,i markere hepatitisa B i C?
Siky šta je bilo danas? Šaljem vibrice da bude sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Chiara ja sam za hepatitis b i c vadila na križinama,na transfuziji,a ostalo ne znam,ali neko će ti već napisat,a trebala bi i tvoja dr. to znati,a meni je ginekolog sve rekao di šta.
na higijenskom..sve mozes,osim krvne grupe.
hiv gotov u dva dana,hbv i hcv moras cekat oko tjedan dana.
super,cure,hvala vam.
to nije za mene,nego za mm,ima on uputnicu za higijenski,ali ja sam bila uvjerena da se to radi na križine,pa sam tila ipak provjerit.
jel se to samo dođe s uputnicom i čeka?
moramo li doć puno rano?
Ja bih preporučila zaobilazak higijenskog. Svoje nalaze sam dobila za 5-6 dana ali MM nije upao u moju "grupu"nastja st prvotno napisa
a krv je vadio 30 sekundi nakon mene i nalazi su mu bili gorovi za 4 tjedna( ili čak i duže, sad se ne sjećam).
Hiv je brzo gotov ali ovo drugo zna bit problem.
Valjda čekaju da se skupi određen broj uzoraka ili tako nešto.
Mislim čak da na Križinama gdje vadiš krvnu grupu možeš izvadit sve.
Nažalost nisam ti sigurna sto posto. Ako ti nije žurno higijenski to radi, ali ako ti treba brzo vjeruj mi![]()
Higijenski 401-107
Lab križine 557-465
( ali onaj glavni na 1 katu, a krvna grupa je kat iznad. Neznam br ali ovi doli će znat)
Možda najbolje nazvat![]()
siky, kako je bilo danas?
prima, mvrcelj kad idete u postupak?
tiki_a, rikikiki ~~~~~~~~~~~~ za prirodnjake
nadda, myra, garfi ~~~~~~~~~~~~![]()
pepita, petrili, regina, ZO, suncem.m..... ~~~~~~~~~~~~
Suncem.m. hvala ti za brojeve,ja ću lipo nazvat i pitat,krvna grupa nam zasad ne triba.
jel problem šta na uputnici piše Odjel:higijensko epidemiološka zdravstvena zaštita?
Puno mi je čekat misec dana.
ovisi jel imaju reagensa. ja sam vadila dva puta,jerbo sam se na poslu nabola na iglu,pa su se smilovali i radili brzo.
nazovi,ja sutra moram vadit krvnu grupu,ako se uspijem dignut iz kreveta.
Dobro je, strah me reći da ne ureknem. Ima ih...večeras sam opet na UZV, pa obećajem da ću vam sutra reći.
siky ~~~~~~~~~~~
vibrice potpisujem~~~~~~~, i za sekicu i dobar estradiol~~~~~~, i siky i dobre folikule~~~~sekica prvotno napisa
meni danas 4 dan femare, prvi UZV u petak.
siky :?
kako je bilo na UZV jucer?
Kako je dr. u ponedjeljak (8.DC) vidio dosta malih folikula na desnom i lijevom jajniku, ali ne većih od 10 mm, odlučio im je malo pomoći sa par inekcija Menopura, ali u utorak nije bilo nikakvog pomaka. Sinoć sam primila još 3 Menopura i večeras ponovno idem na UZV, te se pomalo bojim da se opet nisu pomakli, jer sam takvu situaciju već dosta puta prošla.
U svakom slučaju, javim vam sutra šta se događa.
siky ~~~~~~~~~~~~ folikuli narastu.
Sekica, Siky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da folikulići fino narastu,punktiraju, oplode, implantiraju.........![]()
Siky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da maleni narastu i postanu prekrasne JS![]()
Stvarno sam ja neki poseban slučaj. Nakon femare i Menopura moji folikuli i dalje stoje ne mjestu i ne miču se ni milimetar. Na cijelom forumu nisam naišla na slučaj kakav sam ja i zapravo po prvi put u zadnjih 6 godina borbe padam u očaj i ne znam šta da radim i kako dalje.![]()
siky, nemoj padati u ocaj, to je najgore od svega, znas da nemoze svaki ciklus biti dobar, bar ne svima, u to smo se vec uvjerili. drugi ce biti bolji samo treba imati strpljenja i jake zive.
a jel imas neku cistu koja sprecava rast?
Znam da ne može svaki ciklus biti dobar, ali to ne očekuješ u stimulaciji i to da folikuli stoje na mjestu, a potaknuti su hormonima koji bi im trebali stimulirati rast. Čak mi je i doktor sinoć rekao da se ne uklapam u nijedan obrazac i da jedino sa mnom i još jednom curom nezna šta da radi. To baš ne djeluje ohrabrujuće.
Nemam nikakvih cisti i kod mene za sada nije bilo takvih problema, ali mi nije jasno zašto me jajnici rasturaju ova tri dana kad se ništa ne događa.
Siky- poslala sam ti pp.
Znam samo da u medicini često 1+1 nisu 2. Oću reći često dr-ovi ne znaju sve- naš organizam je kompliciran.
Vidiš kako sekici, ništa uz stimulaciju a potpuno prirodno uhvaćena JS.
Nema pravila.
Probaj se malo odmoriti, bar jedan mj od femare i izvaditi hormone da vidiš kakvo je stanje.
![]()