Monita, odlično, a da ne boli punkcije....SRETNICA JEDNA!
Suncem.m.![]()
Monita, odlično, a da ne boli punkcije....SRETNICA JEDNA!
Suncem.m.![]()
mene zanima dali je ok. odnosno "normalno" da imam nakon jucerasnje punkcije smedje tragove na donjem vesu i jos pritom danas sam imala nakon naprezanjai smedji ugrusak :?
ja bi volila da mi odgovorite jer ja sam dosada imala 4 punkcije pa se bas ne sjecam takvih situacija :?
mvrcelj - ja imala. I istraživala sam po netu i otkrila da dosta cura zna imat nešto slično nakon punkcije.
(A te smeđe tragove - i nakon aih i nakon punkcije i nakon transfera. Šta da kažem - puštam ko sipa)
Bez brige![]()
uf sad mi je puno lakse,svasta mi se vrtilo po glavi ne zelim niti govorit o tome ali eto fala ti puno suncem.m
puno![]()
mvrcelj, nakon prve punkcije bilo je čak i krvi, slijedeće četiri ništa, to ti je sve ok.
Evo i mene sa punkcije i kao kod mvrcelj oba su pala :D :D
Ja sam od onih sretnica što idu na kavu nakon punkcije, tako da smo ja i MM lijepo uživali na Bačama nakon što smo obavili posao.
Puno vas sve skupa![]()
naravno da je normalno, ne brini. ja bih imala i prave krvi. ipak su to ubodi... popucaju kapilarice... sve je ok.mvrcelj prvotno napisa
Siky je bila slatka kavica,he,he :D :D :D Super,samo neka se tako nastavi,javi kad budu oplođene
siky evo vidi koliko sam sretna zbog tebe,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i jos da prijavim da sam i ja sutra u 9;30 na transferu :D :D :D
tako da se nadam se, ne prerano prijavljujem u cekalice bete.
Ma da ne zaboravim se zahvalit svima na utjesi da krvarenje ipak nije nista nenormalno.
prima kad si ti na transferu ?
siky :D
mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno![]()
Radim lagani uredski posao. Danas sam imala transfer ja bi sutra na posao no M me odgovara od toga. Mislite li da je prerano da idem raditi?
Hvala mvrcelj, baš ih je lipo vidit kako skakuću, ali da nisu malo prerano. Kako je sve krenulo naopako još ne mogu virovat da će završit dobro. Triba vidit oće li se oplodit.
Prima, mvrcelj, evo i ja vama :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D za transfer
Ja sam na transferu sutra u 12! Prima vidimo se!
Prima,Mvrcelj,Monita,siky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima![]()
![]()
![]()
katica, meni transfer bio u petak, u ponedjeljak sam krenula na posao. Cure obično ostaju po tjedan dana na bolovanju, početnice, a mi sa stažom za par dana na posao. Sretno![]()
katice meni je dr. u Cita nakon prvog transfera jedno 5 puta rekla, da mi nije potrebno neko extra mirovanje, i ja sam kao i tiki_a u petak imala transfer, u pon. na posao. Sutra ću na transfer iza posla, petak radim, pa produženi vikend odmor i dalje normalno na posao. Da mogu rado bi odležala, mjesec-dva, ali dobro je i ovako.
Monita ja sam u ordinaciji 2, ali znaju nekad prebacivat tamo-ovamo, u svakom slučaju obratit ću pažnju, možda se i vidimo.
Sretno![]()
Odooo ja na posao sutra. Prima,Mvrcelj,Monita uspješan transfer sutra.
još jedna se pridružuje :D :D :Dvidra prvotno napisa
ja do 6 mjeseca ove godine nisam bila u radnom odnosu tako da sam nakon svakog transfera prilicno mirovala, ono setnja kavica i lagani kucni poslovi. e pa obzirom da sada radim i to terenski posao ja pitah Dr. sta mi je cinit jer sam dosta u autu i prometu a to je dosta stresno( hm promet, jedna od onih nervoznih vozaca) a on meni veli da cijelo vrijeme do bete zivim penzionerski i da ce mi on napisat bolovanje. pa evo sto vi mislite da se vratim na posal ili penzionerski iako znam da nema pravila ali ipak se bojim, jer zaista sam cijelo vrijeme u pokretu, nije li to previse :?
i naravno veeeliko hvala na svim vasim ljepim zeljama![]()
Jutros me doktor nazvao i rekao da odgađa tranfer za subotu ujutra,jer se moja djeca odlično razvijaju-blastociste. Oplođeno ih je pet,a vratit će mi samo jedan,zbog toga jer sam sitne građe ,a uvjeren je da ću zatrudnjeti! Tako je optimističan,a ja sam tako sretna. Mvrcelj,najviše čega se bojim je vožnja u autu,zbog toga ću ja što manje sidat u njega. Nemora to ništa značiti,ali ipak... Možda nam neke forumašice sa više iskustva mogu preporučiti kakvog se tretmana trebamo pridržavati. Što ste radile vi koje ste ostale trudne? :?
Sretno svima! :D :D :D
Eeeeej lipotice moje, najprije svima jedan veeelikii puno vibrica i dobrih želja, naravno neka uzme kome za šta triba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dugo se nisam javljala, jer sam se tila odmorit od svega.
Sad je konačno došo vrime za nove pobjede. U utorak idem na konzultacije za slijedeći IVF, pa šta bude.
Siky moja, ovo šta se s tobom izdogađalo stvarno je ČUDO i bez lažne skromnosti sve mi miriše na![]()
Prima, Monita, Mvrcelj, evo još~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naddo, nutelice mojahe,he najjača si legendo moja
![]()
Monita super za blastice i neka se primi
Petrili alelujalegendo,jesi živa?Nadam se da si se odmorila i da si spremna za novu bebu
![]()
Tiki a da odgovorim na temu sa odbrojavanja:ne znam stvarno,ja sam imala dan nakon punkcije na gačicama,više ne,temperaturu sam imala 37 dan nakon punkcije,ali ja sam imala i HS tako da nisam mjerodavna,ali želim ti da beta bude veeeeelika i da nas svih obraduješ.
skupilo se drustvance, petrili bravo za novi pocetak
siky, mvrcelj, prima, monita neka mrvice lijepo ostanu kod mamica
naddo, garfi, myra, slatke nase trudnice lijepo nam uzivajte u trudnoci, cuvajte malene i sebe, naravno.
tiki_a drzi se, treba izdrzati jos cijeli tjedan
svima velika![]()
ako ste za kofi, ja sam u st ovaj vikend pa javite
Opa koliko vas je u postupcima!
Sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju betu!
Siky- nadam se da su se maleni oplodili. ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Prima, monita, mvrcelj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše transfere i pozitivne betice!
Danas sam ja bila na pregledu, malena je malo bila skvrčena- nogice kod glave pa nismo mogli baš puno viditi . Ali kaže dr sve ok pa mu vjerujem.
Važno je i da sam i dalje zatvorena pa mogu nastaviti u ovakvom ritmu.
Idući pregled mi je za mjesec dana.
Nadda- i ja sam od prošlog pregleda dobila 3 kg- ali nije me baš briga!
Garfy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo i za tebe i tvoje mrvice, da još bar mjesec dana budete 3u1.
![]()
Dragi forumaši,
kliknite na link dolje da se informirate
OBAVIJEST