-
talia,u potpunosti se slazem s tomom i misljanja sam,kao i ti,da treba "spustiti loptu" i znati kad je dosta! svi mi imamo veliku,preveliku zelju dabudemo roditelji,pa ti je prirodno u nama,ali ako nije sudjeno i ne moze(ali,bas ne moze ,kao u azoo slucajevima),zasto kidati zivce,zagorcavati sebi zivot? zar ima neko ko bi zelio dijete vise od mm(nasih muzeva?! nekad mislim da ga zeli vise i od mene...pa,tek ta sva tuga poslije nalaza,pa ocaj,pa njegovo okrivljavanje sebe...mm meni veli da mu nije zao njega,nego mene. veli:"sto moras patiti ti,ako vec moram ja?". onda ga volim jos vise! stvarno,ali stvarnoo,am spremna odustati,ne mogu kroz zid.lakse bi mi bilo vremenom pomiriti se sa tim(mada se covjek nikada ne moze u potpunosti sa tim pomiriti,uvijek cemo tesko prozivljavti svaku trudnocu bliskih ljudi,ali se moze nauciti zivjeti sa tim).
kontam neka budemo dobro,a sa ostalim cu se nauciti nositi.
mummy,nama je problem sto ovdje je jako tesko uraditi bipšsiju,a da idemo u MB. ..za to nam treba pola godine(dok nadju termin,i sama znas kako je bilo prosli put).
sta je sa dacom? ja mislim da je u utorak trebala biti punkcija ili ET?
nadam se da ce nam se brzo javiti sa lijepim vijestima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma